WRAP IT UP

6X5A0912fxl2

6X5A0888-3fxl

6X5A0923fxl

6X5A0890fxl

6X5A0901-2fxl
Når vi var i Barcelona så dro vi innom den store handlegaten Passeig de Gràcia en ettermiddag. Det var så varmt den dagen at svetten piplet, men det var en overraskende deilig vind i den store gaten. Jeg synes gaten minner litt om Champs-Élysées i Paris og man finner alt fra luksusbutikker til kjeder som Mango og Zara. Céline er verdt en tur innom bare for å se på det fine interiøret. Det du også finner i Passeig de Gràcia er noen av de mest kjente bygningene i byen, vi gikk tilfeldigvis forbi to fra Gaudi.

Jeg hadde på meg en omslagsbluse i bomull fra H&M, den finner du her. Jeg synes det er så fint med bare skuldre men noen av de blusene kan være litt slitsomme å gå med, de tynne stroppene var derfor helt supert. Skjørtet mitt er en favoritt fra Maje som jeg kjøpte tidligere i vår (du finner det på salg her). Sandaler fra Zara.

Det skjedde forresten noe veldig rart med håret mitt den helgen, det var som om jeg ikke klarte å skylle ut balsamen uansett hvor mye jeg prøvde. Jeg endte opp med konstant fett hår, spesielt i fronten, og måtte sette det opp. Det var veldig merkelig og jeg har aldri opplevd lignende. Kanskje det var noe med vannet og varmen? Litt lol var det i hvert fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>