NATURAL EVERYDAY HIGHLIGHTER

6X5A1248fxl

Jeg er en stor tilhenger av highlighter. Det lille mirakelproduktet skaper glød og definisjon til ansiktet. Hvis jeg skulle valgt mellom highlighter og solpudder, så jeg ville jeg gått for highlighter. Produktet finnes i alle mulige teksturer, farger og intensitet. Det finnes en highlighter for alle og til en hver anledning, man må bare finne den rette.

6X5A1205fxl

Jeg liker å plassere highlighteren på det høyeste punktet av kinnbeina, langs neseryggen og over amourbuen. Det føler jeg fremhever ansiktstrekkene mine og gir meg glød på de riktige stedene. Jeg synes det er spesielt heldig hvis man skal ta fotograferes, da blir ansiktet mindre flatt.

Uten-navn-1fxl2

Det finnes highlightere med mye skimmer og det finnes de litt mer naturlige variantene. Jeg foretrekker en med subtil variant til hverdagssminken, de med mye skimmer sparer jeg heller til fest. Du får de naturlige highlighterene i både pudder- og kremform. Jeg synes det er veldig fint med de som er kremete, for de gir litt ekstra glød til huden og en litt fuktig look. Har du en fet hud kan det være bedre med en i pudderform.

RMS er et økologisk skjønnhetsmerke som er fritt for kjemikalier og gir næring til huden. Living Luminizer er RMS sin bestselger og det er en fantastisk fin highlighter. Jeg vil si at det er den jeg har testet som gir det beste, naturlige resultatet som egner seg for hverdagsbruk. Den er også fin til de som ikke er glad i glitter på huden.

6X5A1217fxl

Living Luminizer legger seg så pent på huden og gir et glødende og transparent resultat. Huden ser rett og slett duggfrisk ut! Man kan se effekten av produktet samtidig som den ikke direkte synes på huden. Jeg synes den er kjempefin på helt bar hud og over foundation. Det er en naturlig og vakker highlighter som jeg tror de aller fleste vil like.

6X5A1250fxl
Den kan være litt vanskelig å få tak i, jeg vet Pepper i Bergen har vært utsolgt en stund men jeg tror de skulle få den inn igjen i løpet av august. Ellers finner du den på Heaven Scent i Oslo og flere steder på nettet. Du kan finne den her på Net-a-Porter og Sephora.

Jeg har vært i sommermodus i store deler av juli og da har det vært litt færre oppdateringer. Nå er jeg tilbake med i hvert fall et nytt innlegg om dagen! Om to uker reiser vi til Italia og vi har vært litt treige med å bestemme oss for hvor vi skal dra. Jeg synes det er så vanskelig! De siste dagene har vi prøvd å planlegge og booke steder og nå begynner det å bli noe. Ha en kjempefin fredagskveld.

8 Comments

 1. Julie
  August 4, 2017 / 9:55 pm

  Savner videoer!! Videoen om bryllupssminke, en egen om hightlight eller månedens favoritter er etterlengtet. Du er flink!!

  • emilieto
   August 6, 2017 / 12:07 am

   Hei Julie! Tusen takk <3 Jeg har hatt litt kameraproblemer men nå som det er i orden så lover jeg at det kommer videoer. Ha en fin helg! Klem

 2. Camilla
  August 5, 2017 / 12:04 am

  Ååh, så spennende 😍 Den må jeg teste ut 😁 Hvordan er det med Casting Cream Gloss fra L’Oréal Paris ? Jeg har aldri prøvd hjemmefarge før; og er derfor litt redd/skeptisk for å prøve! – Camilla

  • emilieto
   August 6, 2017 / 12:06 am

   Hei Camilla! Det er første gang jeg har testet det selv også. Jeg er superfornøyd og siden det er en glansvask så er det litt tryggere å gjøre det hjemme. Fargen går ut etter x antall hårvask. Hvilken farge tenker du på? Klem Emilie

   • Camilla
    August 6, 2017 / 8:10 am

    Takk for svar! 🌸 Det ser kjempefint ut på deg! Tenkte på en farge som er mørk som din og ligner min naturlige hårfarger med kalde pigmenter 😍

 3. Ingrid
  August 9, 2017 / 12:25 pm

  Jeg vet at de selger Living Luminizer hos http://www.pureskin.no, har selv kjøpt min der. Min favoritt også! 👌

 4. Anju
  October 5, 2017 / 4:00 pm

  Hei, Emilie! :-) Jeg lurer på hvilket kamera du har brukt til disse bildene? Eventuelt også linse? Du er så utrolig pen! Ha en fin kveld!

 5. Hedda
  December 7, 2017 / 6:02 pm

  Så fin! Hvilken foundation har du på her?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>