WANTED

wanted
Her er noe av det jeg har på ønskelisten om dagen. Jeg elsker den superlekre silkekjolen i dyreprint fra Ganni. Dyreprint kan være vanskelig men denne kjolen er veldig delikat og fin. En god dagkrem med høy solfaktor er viktig nå på sommeren, ansiktskremen fra Eve Lom forebygger tidlig aldring, er fri for parabener og parfyme, og har høy faktor. Akkurat det man trenger når det blir lange dager i solen. Jeg vil heller beskytte ansiktet mot solskader og få glød ved å bruke litt selvbruningsolje.

Jeg synes det er så fint med en statement leppestift på sommeren. Red Perfecto fra L’Oréal Paris ser ut som den perfekte, matte rødfargen til en avslappet sommerlook. Jeg sverger vanligvis til en kremete highlighter men Dior sin Nude Air Luminizer Shimmer Sculpt Powder gir en effekt ut av en annen verden. Dette må være den mest delikate skimmerhighlighteren jeg har vært borti som gir så bra resultat. Et par strøk med denne og så er huden klar for fest.

Jeg synes de klassiske Gucci loafersene er så fine og tidløse. Det kan være det blir en liten bursdagsgave til meg seg fra Italia i sommer. Aurelia er et superspennende hudpleiemerke som har probiotiske ingredienser og jobber med huden på en helt annen måte. Dette kroppserumet må være perfekt på sommeren når huden trenger mye pleie men gjerne i lette konsistenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>