THE SLIP DRESS

IMG_2328fxl

IMG_2254fxl

IMG_2278fxl

IMG_2286fxl

IMG_2299fxl
Jeg valgte å ha på meg sneakers til The Weeknd konserten på tirsdag, for det første så jeg for meg at det kom til å være gjørmete og for det andre så er det kjipt å bli tråkket på tærne. Vi var veldig heldige med været, men det ble veldig kaldt med en gang solen forsvant og da var det digg med en genser i vesken. Jeg synes det er så vanskelig å kle seg til eventer som konserter, man må være forberedt på å stå hele kvelden, bli sølt på og temperaturforandringer. Så vil man jo gjerne se litt fin ut også.

Jeg gikk for en enkel silkekjole fra H&M, som jeg elsker snittet på. Den er passe sexy og enkel så det går fint med sneakers og en litt mer avslappet jakke over.

Som dere ser så har jeg fått nytt design på bloggen! Jeg har hatt lyst til å endre bloggen i over 1 år nå og endelig er det på plass. Det er fremdeles litt småting som må fikses, men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere liker og ikke liker med det nye designet!

15 Comments

 1. July 6, 2017 / 8:06 pm

  Å, du er bare så fin –
  perfekt antrekk for konsert.
  Enig, det er veldig vanskelig med antrekk til sånne dager, eg prøver å planlegge antrekk til en dag på festival –
  skulle hatt ei denimjakke, elsker din! :)

  • emilieto
   July 7, 2017 / 12:42 pm

   Tusen takk, så snill du er! Du er alltid så flink til å komme med kommentarer, det setter jeg veldig stor pris på <3 Klem

 2. Linda M
  July 6, 2017 / 9:24 pm

  Absolutt forbedring av designet til bloggen din, lekkert og oversiktelig. Ser frem til flere blogginnlegg fra deg!

  • emilieto
   July 7, 2017 / 12:40 pm

   Hei Linda! Tusen takk <3 det var veldig hyggelig å høre :) Klem Emilie

 3. knut
  July 6, 2017 / 11:30 pm

  I wish it would slip

 4. Julie
  July 7, 2017 / 3:00 pm

  la merke til nytt design med én gang, så fint ble det! Liker kjempegodt! Nydelig kjole og flott jente! :)

  • emilieto
   July 7, 2017 / 3:31 pm

   Tusen takk, Julie! Så hyggelig å høre :) Klem <3

 5. L
  July 8, 2017 / 11:41 am

  Designet er kjempefint :) Meeen det er et stort minus at man må klikke seg inn på hvert innlegg for å lese det, liker mye bedre at man bare kan scrolle nedover.

  • emilieto
   July 16, 2017 / 6:03 pm

   Hei L! Tusen takk. Jeg skal se om jeg kan få inn en funksjon hvor dere som leser kan velge å lese siden i vanlig bloggformat :)

 6. Liz
  July 8, 2017 / 6:02 pm

  Ser pent ut! Men stort minus å måtte klikke seg inn på hver sak som en nettavis, så mye bedre og mer oversiktelig med nedoverscroll!

  • emilieto
   July 16, 2017 / 6:03 pm

   Hei Liz! Jeg skal se om jeg kan få inn en funksjon hvor dere som leser kan velge å lese siden i vanlig bloggformat :)

 7. Hanna
  July 12, 2017 / 7:39 pm

  Hei!
  Elsker bloggen din og det nye designet ser lekkert ut, forstår at å dele inn inleggen slik gir flere klikk på siden din men det er ekstremt irriterende og skulle måtte klikke så mye rundt for å lese alt. Skulle ønske du byttet tibake så alt er delt inn i sider igjen: ) Takk for en kjempe fin og inspirerende blogg! <3

  • emilieto
   July 12, 2017 / 7:50 pm

   Hei Hanna! Takk for tilbakemeldingen og hyggelig at du liker designet :) Jeg byttet ikke om til dette for flere klikk (det tror jeg ikke heller er tilfellet?), men jeg synes det var mer oversiktlig og lettere å finne frem til gamle innlegg. Jeg skal se om det går an å gjøre slik at du som leser kan velge hvilket format du vil lese den i, da vil jeg legge til det som en løsning. Ha en gin kveld! Klem <3

 8. Helene
  July 16, 2017 / 8:36 am

  Hei,
  Liker nye designet veldig godt! Bloggen ser mye renere ut :)

  Jeg ønsker meg flere videoer, det er du så flink til! Skulle ønske du kunne vise oss hvordan du oppbevarer hudprodukter og sminkeprodukter. Jeg har tonnevis, men sliter litt med å organisere en oversiktlig oppbevaring på dette.. Har du noen tips? :)

  Mvh. Helene

  • emilieto
   July 16, 2017 / 6:01 pm

   Hei Helene! Tusen takk for så fine ord <3 Jeg har ikke helt kommet frem til den beste måten å oppbevare hudpleie og sminkeprodukter selv, men deler gjerne når jeg føler at det er på plass :)

   Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>