3 ULIKE MÅTER Å BRUKE HÅRBÅND

IMG_0777fxl
Ved å bruke et silkebånd så kan man veldig enkelt gjøre noe nytt med håret. Du kan bruke et helt vanlig silkeskjerf eller et avlangt hårbånd. Bruker du et firkantet skjerf så kan du brette det i en trekant og rulle det sammen så det blir avlangt. Det er kjempefint å gå for et silkeskjerf eller hårbånd med litt mønster. Her har du tre ulike måter å bruke det på:

1. Jeg starter med å feste håret bak i en hestehale for at det skal bli lettere å knyte skjerfet. Jeg legger skjerfet under hestehalen og knyter det rundt hodet. Jeg lager en løs sløyfe litt på siden av hodet. Når skjerfet er på plass løsner jeg hestehalen og lar håret falle naturlig. Det er en enkel og fin frisyre som holder håret borte fra ansiktet. Jeg synes det er fint når sløyfen ikke er for perfekt og henger litt usymmetrisk.

IMG_0810fxl

 

2. Har jeg en dårlig hårdag så er det enkleste å ta håret stramt bak i en topp. Det gir også et lite løft til ansiktet. Hvis man vil gjøre litt mer ut av det så kan man knyte silkeskjerfet rundt hårtoppen. En kjempefin detalj som gjør det litt mer lekent. Jeg tar håret opp i en vanlig topp og surrer silkeskjerfet til jeg kan knyte sammen endene.

IMG_0722fxl

IMG_0741fxl

3.Denne måten å knyte båndet på gir litt assosiasjoner til gamle Hollywood og glamour. Jeg har håret hengende løst og legger skjerfet rundt hodet. Fremme ved pannen så vrir jeg endene rundt hverandre, og så en gang til så de går tilbake samme sted som de kom fra. Jeg knyter de i en enkel liten knute bak. Så justerer jeg litt på båndet og gjør det gjerne litt større på sidene. Elegant og tidløst.

getthelook

 

10 Comments

 1. July 2, 2017 / 1:50 pm

  Hey Emilie! As usual, you look very pretty in the pictures here.

  I love wearing scarves, especially in the summer, as they give a nice boho touch to any outfit, really. The third way you folded the scarf is actually something I haven’t tried before, so thank you for the tip! Sending love from Helsinki! xx

  http://www.arcticvanilla.com/

 2. H
  July 3, 2017 / 9:36 am

  Hei, hvor er det nydelige sjalet fra?:)

 3. Martine
  July 3, 2017 / 9:52 am

  Takk for tips :) Du er så vakker!!

  • emilieto
   July 5, 2017 / 9:58 pm

   Tusen takk, Martine <3

 4. Camilla
  July 4, 2017 / 12:48 am

  Hvor er sjalet fra?

 5. Hilde
  July 4, 2017 / 6:49 pm

  Er disse bildene fra før eller etter du farget håret? Har så lyst å prøve samme hårfarge (toner) som du brukte – ser kjempefint ut! Du synes ikke den ble for rød eller lignende? Spør bare siden du, som meg, hadde lyse striper i fra før. Og da er det jo litt mer usikkert hvordan resultatet blir?

  • emilieto
   July 5, 2017 / 9:16 pm

   Hei Hilde! Disse bildene er fra før jeg farget håret :) Jeg synes ikke at det ble rødt, og det er bedre at det er litt rødpigment i starten enn at det blir grønt. Stripene vil synes litt igjennom, så det er ikke noe å være bekymret for. Det er en farge som er enda kaldere men jeg husker ikke hva den heter i farten. Klem Emilie

   • Hilde
    July 6, 2017 / 8:58 pm

    Tusen takk for svar :)

 6. Helene
  July 9, 2017 / 2:30 pm

  Hvor er sjalet fra?

 7. Emma
  July 17, 2017 / 9:44 pm

  Hei!
  Lipglossen du bruker her er så utrolig fin!! Hvilken er det?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>