WEARING WHITE

IMG_1502fxl IMG_1505fxl IMG_1515fxl IMG_1516fxl
God lørdag! Solen skinner i Sandefjord og det håper jeg den gjør hos deg også. Nå er vi straks klar for bryllup og det blir veldig gøy. Jeg fikk mange spørsmål om denne kjolen da jeg la ut et bilde på Instagram. Den er fra Zara og jeg kjøpte den i Bogstadveien for noen uker siden. Den hadde egentlig noen dusker som hang ned fra halsen men de klippet jeg av.

I går var jeg hos Gevir på Grünerløkka for å fikse litt på fargen og stusse lengdene. Jeg har blitt litt lysere enn det jeg ønsket så vi la inn litt mørkere striper over hele håret, en type motsatt balayage. Så var det ganske hard overgang til etterveksten, så den ble myket litt opp med et par lysere striper. Jeg synes resultatet ble så fint og det gjør det lettere for meg å la den naturlige fargen min vokse ut.

Ha en fin lørdag videre!

2 Comments

 1. Amal
  June 25, 2017 / 9:34 am

  Hvor er sandalene kjøpt fra? :)

 2. Heidi
  June 27, 2017 / 10:13 pm

  Hei!

  Kan jg spørre hvilken str.du har kjolen i?

  Mvh Heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>