TA VARE PÅ BADETØYET

Innlegget er skrevet i samarbeid med NettyIMG_1206fxl

IMG_1233fxl

En av mine favorittmerker når det kommer til badetøy er Seafolly. Det australske merke har laget badetøy siden 70-tallet og det er ekspert på god passform. Jeg synes de har masse fint men de trenger spesielt ros for godt design til større størrelser. Som jeg har nevnt tidligere så er det ikke alle bikinier som gir nok støtte eller dekker godt nok. Jeg bestilte en bikini fra Mango i størrelse L og den dekket kanskje en tredjedel av det den skulle. Nå er ikke Mango spesialister på badetøy men jeg synes likevel at mange merker kan være flinkere når det kommer til størrelser. 

IMG_1348fxlIMG_1351fxl
Når man kjøper en bikini fra et merke som Seafolly så koster den litt ekstra. Jeg ser på det som en investering på noe som passer bra til kroppen min og jeg vil kunne bruke den i flere sesonger. Som det er med alle andre investeringer så er det viktig å ta vare på badetøyet. Jeg har nok syndet på de aller fleste av punktene under, men har lovet meg at jeg skal være litt flinkere fremover.

– Skyll alltid badetøyet godt i kaldt vann etter bruk
– Press ut vannet istedenfor å vri badetøyet,  det vil bare ødelegge elestanen i stoffet
– Unngå kontakt med solkrem
– Badetøyet må ikke tørkes i trommel eller strykes
– Vask badetøyet for hånd men ikke la det ligge i bløt

IMG_1332fxl

Netty i Bergen har et kjempestort utvalg av badetøy og veldig mye fint fra Seafolly. Det var der jeg fant denne bikinien. I morgen så er det bynatt i Bergen. Begge butikkene til Netty i sentrum har blant annet 20% rabatt på sesongens undertøy og alt av badetøy og tilbehør. Da er det verdt å ta turen innom! Netty i Olav Kyrresgate har åpent til klokken 23.00 og Kløverhuset til klokken 24.

Bikinien jeg har på meg er så fin på og gir masse støtte. Jeg liker at den kan knytes bak ryggen og i nakken, da er det enkelt å tilpasse den så den sitter godt. Nå må jeg bare passe godt på den så den holder seg fin lenge. Jeg kjenner at det vanskeligste er å unngå kontakt med solkrem, der er jeg helt ubrukelig.

2 Comments

  1. Tina S.
    June 22, 2017 / 12:01 am

    Hvor er solbrillene fra ? <3

  2. Julei
    June 22, 2017 / 12:35 pm

    Så fin du er og takk for gode tips! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>