DENIM

IMG_1177fxlIMG_1102fxl IMG_1133fxl IMG_1148fxl IMG_1175fxl

IMG_1122fxl
J
eg har mange ullkåper og vinterjakker i klesskapet, men jeg fant ut at garderoben mangler noen sommerjakker. Det er kanskje ikke så rart når vi har så lang vinter at vi helst vil gå uten jakke hele sommeren. Det er ikke alltid at sommeren er så varm, det har det i hvert fall ikke vært i Bergen så langt. Så det er veldig greit med noen fine sommerjakker som man kan slenge over lette kjoler. Da jeg fant denne jakken fra Acne Studios ble jeg så glad.

Jeg synes det er veldig kult med denimjakker men det er vanskelig å finne den rette. Det ser veldig fint ut med oversized denimjakker på andre men på meg kan det fort bli helt feil. Så det jeg likte spesielt godt med denne er at den er litt løs men ikke alt for lang. Her har jeg den sammen med en ullgenser fra H&M, skjørt fra Mango og sandaler fra Birkenstock

Nå må jeg hoppe i seg for jeg har time på Barry’s kl 0600 i morgen tidlig!

1 Comment

  1. Eva Reksten
    June 22, 2017 / 9:03 am

    Hvor er den gule vesken din fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>