DIORSKIN LIMITED EDITION LUMINIZER

IMG_0259fxl

Jeg er glad i glød året rundt men kanskje enda mer på sommeren. Da synes jeg det er så fint med en hud som ser sunn og solkysset ut. Mitt beste tips er å bruke en veldig finkornet highlighter for å oppnå den fine gløden. Jeg testet Dior sin Nude Air Luminizer Serum for første gang forrige uke og jeg ble helt frelst. Det er serum som kan brukes alene rett på huden eller sammen med et foundation og resultatet blir så fint!

I love a dewy skin year round but maybe even more in the summer. I find it so beautiful with a skin that looks healthy and sun-kissed. My best tip is to use a very fine highlighter to achieve a gorgeous glow. I tested Nude Air Luminizer Serum from Dior for the first time last week and I was completely blown away. It’s a serum that can be used alone on the skin or with a foundation and the result is so pretty!

IMG_0280fxl

HEALTHYGLOW2 IMG_0301fxl
Huden får en kjempefin glød og den har en lett skimrende effekt. Jeg har også prøvd å blande den litt inn i foundationen før jeg tar den på og det ble også veldig fint. Ellers liker jeg å plassere den i kinnene, neseryggen, pannen og amourbuen, samme sted som en vanlig hihlighter. Jeg har den i #003 og den bronseaktige fargen er nydelig på huden, resultatet blir en sunn og solbrun glød. Dior skuffer heller aldri på innpakningen, flasken er så nydelig at den må stå fremme til enhver tid.

I feel that my skin gets this amazing glow and it has a slight shimmering effect to it. I’ve also tried to blend it a bit into my foundation before I put it on and that was also a success. In general, I like to place it on my the cheeks, nose, forehead and upper lip, the same place as a regular highlighter. I have it in #003 and the bronze color is beautiful on the skin, the result is a healthy and sun-kissed glow. Dior always delivers on the packaging, the bottle is so beautiful that it needs to be on up on display at all times.

1 Comment

  1. Anniken
    June 16, 2017 / 8:28 am

    Hvordan påfører du denne? Har den noe dekkevne eller kun at den gløder opp?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>