A FRENCH FAVOURITE

IMG_2231fxl
IMG_2191fxlIMG_2199fxlIMG_2212fxLIMG_2218fxl

Dette skjørtet fra Isabel Marant Etoile kjøpte jeg i fjor sommer og det kommer nok til å bli like mye brukt i år. Jeg elsker gode investeringer i garderoben, og med det mener jeg plagg som blir brukt sesong etter sesong. Det betyr ikke nødvendigvis at det må være et klassisk og enkelt plagg. Det kan også være et plagg som passer deg og din personlige stil. Isabel Marant er et dyrt merke og jeg kommer aldri fylle opp garderoben min med det, men jeg vil kanskje unne meg et plagg fra en sesong til en annen. Merket har vært tro mot seg selv i mange år og jeg elsker den avslappede, litt sexy stilen. Plaggene er i gode kvaliteter med fine print og flatterende snitt. Jeg liker at det er feminint og uformelt.

Nå har Isabel Marant åpnet en butikk i Oslo og jeg gleder meg til å ta en tur innom.

getthelook

1 Comment

  1. May 29, 2017 / 6:23 pm

    Å, så fint antrekk!!
    Kor er genseren fra? den såg så mjuk og god ut :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>