CALVIN KLEIN SWIM

Innlegget er skrevet i samarbeid med NettyCalvin Klein Swimwear badedrakt

Calvin Klein Swimwear badedrakt Calvin Klein Swimwear badedrakt

Calvin Klein Swimwear badedrakt Calvin Klein Swimwear badedrakt

 

 

Badetøy tror jeg de fleste synes er vanskelig uansett kroppsfasong. Noen av venninnene mine, som i mine øyne har perfekte kropper, klager også over hvor vanskelig det er å finne overdeler som passer til mindre bryst. Det er noen ganger jeg finner noe i de billigere kjedebutikkene men som regel må jeg gå til nisjebutikker som Netty. Da finner jeg alltid noe som sitter helt riktig og er flatterende for figuren. Jeg har inntrykk av at det ikke bare er jeg som vanskelig å finne badetøy som passer litt større bryst.

Netty har et fantastisk stort utvalg hele året og de er de aller beste på service. De som jobber der er så flinke til å finne det som passer når du står i prøverommet. Netty har et stort utvalg av størrelser, 36 til 48/52 og cupene fra B til H-cup, i ulike modeller, mønster og snitt. Du finner alt fra de siste trender innen badetøy til det mer klassiske. Jeg synes de har en kjempefin blanding av merker, du finner blant annet Seafolly, Calvin Klein, Michael Kors, Triumph, PrimaDonna, Femilet og Chantelle. De har også et utvalg med badetøy med lomme for brystopererte.

Jeg falt for denne badedrakten fra Calvin Klein. Den er så enkel og flatterende til formene mine. Netty har et stort utvalg av Calvin Klein badetøy i alle butikkene, også tilbehør som håndkle, hatter, jumpsuit, kjoler, shorts og sandaler. På Kløverhuset har de en egen Calvin Klein shop in shop. Der er det masse lekker undertøy, badetøy, nattøy og tilbehør.

Du finner Netty i Olav Kyrresgt. 39, Kløverhuset og på Åsane Storsenter. Ta turen innom før du skal på ferie, jeg er helt sikker på at vil finne noe fint som passer. Du kan følge de på Facebook og Instagram.

7 Comments

 1. N75
  May 27, 2017 / 9:11 pm

  Wow! Naturlig skjønnhet og flotte, feminine former. Ikke noe plastic fantastic, som hos flere andre bloggere (trenger ikke nevne navn).

 2. C
  May 28, 2017 / 9:20 am

  Hei. Kan du lage et in my bag innlegg? Ha en fin søndag 😊

  • emilieto
   May 29, 2017 / 1:12 pm

   Hei C! Det kan jeg gjøre :) Klem

 3. May 28, 2017 / 12:50 pm

  Å, den var kjempefin!!! (og du ser fantastisk ut som alltid!!)
  Lurer på om den blir fin på meg som ikkje har særlig store bryst..
  Den var så enkel og fin :)

  • emilieto
   May 29, 2017 / 2:05 pm

   Tusen takk, Regine <3 Jeg tror den blir kjempefin til mindre bryst også. Den har litt shaping ved brystet og det tror jeg hjelper på alle fasonger og størrelser 😉 Klem

 4. Emma
  June 10, 2017 / 11:07 pm

  Den var knallfin! Jeg har samme høyde som deg og bh-str, så jeg lurer veldig på hvilken str du har i denne om det er lov å spørre? :-)

  • emilieto
   June 11, 2017 / 12:02 am

   Hei Emma! Klart det:) Jeg tok den faktisk i XS, selv om jeg vanligvis er en S. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>