READY FOR SUMMER

fx

Noe av det beste jeg vet er å ta på meg en skjortekjole og et par sandaler. Det er så behagelig og fint! Sandalene fra ATP har jeg siklet på en stund og jeg tror de må bli mine. Jeg trenger noen enkle og stilrene sandaler i garderoben min. Skjortekjolen fra Hunkydory er perfekt til norsk sommer, knytingen i livet gjør den mer feminin og flatterende. Tom Ford har de ultimate sommerproduktene, det hvite etuiet med gulldetaljer er så lekkert! Badedrakten fra Solid and Striped er enkel og fin med de maritime stripene. Mansur Gavriel har så mane fine vesker i Italiensk kvalitet. Jeg synes de enkle veskene er så delikate og ønsker meg en Bucket Bag.

getthelook

1 Comment

  1. Helene
    May 25, 2017 / 8:02 pm

    Fine plagg som alltid :) har noen tips til merker som selger fine bikinier til oss med litt større bryster? Hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>