UT AV KOMFORTSONEN

Innlegget er skrevet i samarbeid med Riccovero
IMG_9753fxlIMG_9696fxl

Jeg har på meg en drakt fra Riccovero som jeg synes er helt fantastisk! Jeg hadde med meg en venninne som fikk meg til å prøve settet i butikken, og det var nok ikke det første jeg ville tatt med meg inn i prøverommet. Stoffet og fargen er jo helt fantastisk men jeg blir alltid litt usikker på om slike snitt vil kle kroppen min. Da jeg fikk det på ble jeg veldig positiv overrasket og jeg måtte bare ha det.

IMG_9705fxl

Vesten har en splitt på hver side og holdes sammen av et belte. Jeg tenker at den også vil være nydelig som en kjole sammen med en underkjole for å dekke de åpne partiene. Det er veldig gøy å komme seg litt ut av komfortsonen og teste noe nytt. Drakten er perfekt å bruke til så mange anledninger. Jeg valgte å ha en tynn høyhalset genser fra Riccovero under, men den vil sikkert være kjempefin med en enkel singlet eller en skjorte. Jeg har lett etter et par fine skinnsko med litt hæl som jeg kan bruke i hverdagen uten å få vondt i beina, så disse var midt i blinken. Riccovero har så mange fine sko!

IMG_9741fxl

IMG_9790FXL

 

Shoppingkveld
Jeg minner dere på om at i morgen 11. mai så inviterer Riccovero & Costume til shoppingkveld i Bergen og Oslo! Jeg har samlet mine favorittplagg fra vår- og sommerkolleksjonen, og det er så mye fint. Denne kvelden får du 20% rabatt på alt av sesongens varer og det vil være goodiebags til de første 50 handlende kundene.

Det vil også bli servert forfriskninger og noe å tygge på. Legger du ut et bilde på Instagram fra kvelden med #RiccoveroxEmilie er du også med i trekningen av et gavekort på kr. 2 000,-.

Bergen
Torsdag 11. mai kl. 18.00-20.00 Riccovero Concept Store, Xhibition.

Oslo
Torsdag 11. mai kl. 18.00-20.00 Riccovero Concept Store, Paleet.

Meld deg på her. Jeg håper du kan komme! Det vil være en kjempefin anledning til å finne noen fine vårplagg og de har så mye lekkert som passer til både 17. mai og sesongens bryllup.

6 Comments

 1. Anonymous
  May 11, 2017 / 10:18 pm

  Hei!

  Hva har du brukt på huden her for å få den så glødende?<3

  • emilieto
   May 12, 2017 / 3:10 pm

   Hei! Jeg avslutter alltid hudsminken min med tre lag fuktspray. Da legger alt at sminke seg så mye penere og det gir huden en fin glød. Så har jeg også higlighter på neseryggen, amorbuen og kinnbeina. Det blir spesielt fint på bilder. Klem

 2. Helena
  May 12, 2017 / 3:01 am

  Hei! Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din svært godt. Og jeg legger gjerne igjen noen kommentarer i ny og ne. Hadde derfor også vært hyggelig om du svarte tilbake av og til :) Kanskje spesielt om det er en konkret spørsmål knyttet til et innlegg. Kun ett ønske herfra!

  • emilieto
   May 12, 2017 / 10:28 am

   Hei Helena! Tusen takk for så fin kommentar og jeg setter veldig stor pris på at du faktisk tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Jeg skal bli flinkere på å svare, noen ganger går det litt fort i svingene og det går i glemmeboken. Beklager det! Hvis det var noe du lurte på må du gjerne spørre igjen her :) Klem Emilie

   • Helena
    May 13, 2017 / 1:28 am

    Så hyggelig å høre 😀 Ja, det er selvsagt forståelig! Denne gangen lurte jeg bare på hvor de nydelige solbrillene dine var fra, men ser du har svart en annen leser på det samme spørsmålet nå. 😉

 3. Helene
  May 12, 2017 / 11:48 pm

  Jeg finner så mye inspirasjon av deg, du er så dyktig i det du holder på med!
  Elsker tipsene jeg får med tanke på sminke, produkter og andre tips og triks.
  Du ser jo alltid så fantastisk ut, så jeg lurte på siden du er så mye å reiser – kan du lage et innlegg eller en video med produkter du tar med deg til varmere strøk? Da tenker jeg alt fra ansiktspleie til sminke. Jeg synes det er vanskelig å finne riktige sminkeprodukter som er gode å ha med seg på en sydenferie, for eksempel. Det hadde vært supert med litt tips der. Kanskje flere som ønsker slikt innlegg nå som sommeren nærmer seg.
  Også lurte jeg på om du har erfaring med Chanel sin Soleil de tan bronzer, den i kremform?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>