AURA BOTANICA HOS GEVIR

Innlegget er skrevet i samarbeid med Kérastase

IMG_8461fxlKéraastase Aura Botanica Gevir Emilie Tømmerberg

Jeg har testet Aura Botanica serien hjemme og jeg er så imponert! For å få en full opplevelse av serien og samtidig litt opplæring i hvordan den skal brukes riktig så gikk jeg til Gevir. Der fikk jeg en deilig hårvask med Aura Botanica serien av senior stylist Caroline Svendsen og hun forklarte meg om riktig bruk.

Jeg er alltid påpasselig med å la balsamen sitte litt i håret men som Caroline påpekte er det viktig å la sjampoen virke i noen minutter også. Den skal også konsentreres rundt hodebunnen og så vil lengdene bli vasket i samme slengen. Gjerne to ganger. Hodebunnen fikk en god massasje og det er viktig for å rense det helt for produkttester og bevare en sunn hodebunn. Enn sunn hodebunn er viktig for en sunn og god hårvekst.

Kéraastase Aura Botanica Gevir Emilie Tømmerberg

Håret mitt har blitt slitt i den øverste hårdelen og det spesielt i lengdene rundt ansiktet. Det er en god miks av bleking, styling, sol og saltvann. Håret her er også litt tynnere og mer utsatt enn på resten av hodet. Jeg fikk beskjed om å være litt obs og gi det ekstra pleie. Caroline anbefalte meg å smøre Concéntré Essentiel i de slitte lengdene og la det virke litt før jeg går i dusjen. Da vil sjampoen være mer skånsom på de tørre områdene. Hun tok også litt ekstra olje i Fondamental Conditioner for å gi mer pleie under hårvasken.

Kéraastase Aura Botanica Gevir Emilie Tømmerberg

Da håret hadde blitt håndkletørt så gikk hun over med den fuktighetsgivende oljesprayen Essence D’Eclat i lengdene mine. Så børstet hun seg forsiktig igjennom håret før hun begynte å føne det. Når det var nesten tørt brukte Caroline er rundbørste for å gi håret bevegelse og glans. Det første jeg tenkte da hun var ferdig var at håret mitt føltes så mykt! Jeg er ofte litt redd for pleiende hårserier for jeg vil helst unngå flatt og fett hår, men dette var et helt annet resultat. Håret mitt så sunt og glansfullt ut samtidig som det hadde litt volum og det føltes silkemykt.

Kéraastase Aura Botanica Gevir Emilie Tømmerberg Kéraastase Aura Botanica Gevir Emilie Tømmerberg

Det jeg likte med salongbehandlingen var at jeg fikk veiledning til hvordan produktene fungerer optimalt til mitt hår. Som Caroline nevnte så varierer hårets behov i forhold til årstider, personlig styling og frisørbesøk. Håret mitt er relativt sunt men med noen slitte partier, og det er ganske typisk for stripet hår.

Les mer om hele Aura Botanica-serien til Kérastase i mitt forrige innlegg her. Hvis du lurer på hvilke salonger som har Kérastase så kan du se på oversikten her.

Advertisement

4 Comments

 1. Annie
  April 20, 2017 / 5:57 pm

  Hej Emilie,

  Jag har en fråga om jeans till dig! Jag har så svårt att hitta jeans, vill ha några som sitter fina hela vägen och som framhäver min rumpa. Jag har liknande kropp som du och jag tycker du klär så fint i jeans! jag vill också visa upp mina kurvor, men tycker att så många jeans är endast är gjorda för tjejer med raka smala ben och kropp, utan former.
  Måste bara ge dig komplimang för din kropp, du är väldigt vacker och framhäver den fint!

  önskar dig en fin dag!
  / A

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:30 pm

   Hei Annie!

   Tusen takk for så fine ord! Jeans er vanskelig, jeg har ganske korte ben i tillegg. Fasongen de har på Zara passer best men det er ikke alltid de har så fine jeans. Levis 501 Skinny er veldig fin og Weekday sin Tuesday-modell er også en favoritt. Hvis buksene passer godt i beina men strammer over rumpe og hofte så har jeg et lite triks. Jeg tar og fukter jeansen der jeg vil den skal utvide seg og så har jeg den på meg hjemme, da vil den strekke seg mer ut.

   Lykke til! Klem Emilie

 2. C
  April 21, 2017 / 2:16 pm

  Du ser alltid så fresh ut! Hva er din høyde og vekt?

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:44 pm

   Hei C! Tusen takk! Jeg er 165 cm høy og vekt vet jeg ikke :) Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>