REN & NATURLIG SMINKE

RMS Un Cover Up bronzer emilie tømmerberg

RMS Un Cover Up bronzer emilie tømmerberg

Jeg synes det er så gøy å oppdage nye sminkemerker og nå fikk jeg endelig kjøpt meg et par produkter fra RMS Beauty. Merket er kjent for sine lekre produkter som er laget av rene økologiske ingredienser. Jeg er kanskje ikke den største forkjemperen av rene sminkeprodukter men jeg har stor tro (og håper) på at dette er veien markedet vil bevege seg. RMS er grunnlagt av makeupartisten Rose Marie Swift og består av ikke-behandlede, giftfrie sminkeprodukter som gir næring og helbreder huden samtidig som de gir en feilfri dekning.  Merket har fått en slags kultstatus i skjønnhetsbransjen. Jeg liker den enkle og rene emballasjen som også består av resirkulbart glass og resirkulerbart aluminiumslokk.

RMS Un Cover Up bronzer emilie tømmerberg
RMS Un Cover Up bronzer emilie tømmerberg
Jeg stod lenge på Pepper i Bergen og smurte de ulike produktene på hendene mine, slik jeg alltid gjør. De har en enkel serie som består av flere multiprodukter. Jeg endte opp med concealeren Un Cover Up i nr 11 og krembronzeren Buriti Bronzer. Concealere synes jeg alltid er gøy å teste og denne kan også brukes som foundation. Jeg liker å bruke concealeren til å dekke og lysne så jeg tror ikke at jeg kommer til å bruke denne nyansen i hele ansiktet men jeg liker ideen. Produktet blir veldig mykt å påføre etter bare litt varme fra fingrene og legger seg veldig pent på huden. Jeg synes den blir kjempefin på. Ingredienslisten er kort og består av pleiende ingredienser som rå kokosolje. Den er anti-bakteriell og kjempefin å bruke på akne utsatt hud. Jeg har så langt testet den under øynene og langs nesevingene og synes den leverer. Mange anbefaler at man skal bruke et løspudder for å øke produktets holdbarhet på huden.

RMS Un Cover Up bronzer emilie tømmerberg

Buriti Bronzer falt jeg for med en gang, det er en varm og skimrende bronzer som legger seg veldig pent på huden. Den nærende organiske formualen inkluderer Buriti Olje som motvirker hudskader og stimulerer kollagen og elastinproduksjonen i huden. Miranda Kerr er en tilhenger og det telles jo for noe. Jeg klarer ikke bronzere som har for mye rødt i seg men denne fine kremvarianten har en perfekt gyllen nyanse. Jeg brukte fingrene til å påføre produktet i kinnene, på øyelokket, langs de nedre vippene og på leppene. Det er slike produkter man trenger for å bli fin i en fei! Jeg er glad i slike multiprodukter for å spare plass når jeg skal reise eller bare for å ha i vesken. Den blandes feilfritt inn i huden og resultatet blir en sunn glød.

Nå har jeg så lyst til å teste ut flere produkter fra RMS Beauty, highlighterene ser helt magiske ut. Har du noen favoritter fra merket?

18 Comments

 1. S
  April 19, 2017 / 11:15 pm

  Gøy med nye produkter! Lurer på om du vil anbefale denne concealere foran Helena rubinstein sin concealer? Og får man kjøpt disse produktene på nett?

  Jeg har også problemer med og finne meg en god mascara. Har lange, men tunge vipper, så de faller med en gang. Kan huske du anbefalte armani sin en gang? Er det da den vannfaste du bruker? :)

  Mvh Synne

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:19 pm

   Hei Synne! Jeg føler ikke at jeg har testet den lenge nok til å vite hvor den står i forhold til Helena Rubinstein. Det kommer også litt an på hvor viktig det er for deg som forbruker at produktet er naturlig og rent. Jeg skal teste den litt mer og se hvordan den ligger an i forhold til mine favoritter. Jeg har samme vipper som deg, lange og tunge. Jeg elsker Armani sin Black Ecstasy Mascara du finner den her http://rstyle.me/n/cmjxk3p7xn. Jeg føler den gir volum men samtidig holder på formen etter vippetang. Ellers vil jeg anbefale deg å teste ut LVL vippeløft, det forandret alt for mine vipper.

   Klem Emilie

   • S
    April 23, 2017 / 12:31 am

    Tusen takk for svar 😄

 2. Anette
  April 20, 2017 / 11:57 am

  Hadde de highlighterene hos Pepper? Har siklet over dem i lang tid nå, men har ikke orket å bestille dem i dyre dommer over nett, så hadde vært kult om de fantes i butikk! Husker du i så fall prisen?

  Ha en fin dag!

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:23 pm

   Hei Anette! Jeg husker faktisk ikke om de hadde highlighterene på Pepper, men jeg vet de var litt utplukket og ventet på en leveranse. Du kan sikkert kontakte de på Instagram og spørre :) Jeg mener prisene ligger på 350 og 450. Jeg har funnet RMS på lookfantastic og de har gratis frakt over hele verden, da blir det bare evt toll men prisene er snillere enn i butikk. Du kan se her http://rstyle.me/n/cmjxpjp7xn.

   Ha en fin dag! Klem Emilie

  • Ida
   April 23, 2017 / 11:03 pm

   Heaven scent i Oslo selger RMS i sin nettbutikk, der slipper du å betale toll!

   • emilieto
    April 23, 2017 / 11:26 pm

    Tusen takk for tips, Ida! :)

 3. Hilde
  April 20, 2017 / 4:58 pm

  Highlighteren deres, Living Luminizer, er helt fantastisk :)

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:23 pm

   Hei Hilde! Den ser jeg flere anbefaler, den må jeg teste ut :) Klem

 4. Anonymous
  April 20, 2017 / 5:53 pm

  Living luminizer og lip 2 cheek i fargen smile! Jeg likte veldig godt looken, hvilke andre produkter har du på her? Stor klem :=

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:27 pm

   Hei! Tusen takk :) Jeg har blandet Touche Eclat foundation fra YSL med Light Wonder fra Charlotte Tilbury, Anastasia Dip Brow og Eye & Brow fra Armani, og maskara fra Charlotte Tilbury. Klem

 5. Nille
  April 20, 2017 / 7:01 pm

  Huden din er så utrolig fin!
  RMS concealeren skal testes.

  Et lite spørsmål hvis du har tid og lyst:
  Du har tidligere skrevet om både nuppete hud på kroppen og røde kinn, så da lurer jeg på om du har opplevd smånuppete hud i fjeset, typisk under kinnbenene og ned mot kjeven? Og selvfølgelig om du da eventuelt har noen gode tips for å få dem vekk/forebygge 😀

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:34 pm

   Tusen takk Nille! <3 Jeg pleier ikke å få nupper i ansiktet, det forekommer mest på lår og overarmer. Jeg har kun opplevd nupper et fåtall ganger når jeg har fått en allergisk reaksjon og da går det over av seg selv. Jeg er ikke ekspert på behandling av nupper i ansiktet men jeg regner med det er ca det samme som på kroppen. Unngå skrubbing av huden og bruk heller en syrepeeling en eller to ganger i uken. Gi huden masse fuktighet med skånsomme produkter, og jeg ville kanskje holdt meg unna olje. Jeg er som sagt ikke en ekspert og jeg er sikker på at en hudpleier vil kunne gi deg mer informasjon. Sjekk ut Dermalogica sine tilbud på apotek, de er veldig flinke.

   Lykke til! Klem Emilie

 6. Ida MK
  April 20, 2017 / 10:35 pm

  Jeg tror du vil finne en ny favoritt i Living luminizer fra RMS, som er verdens beste highlighter! Den gir en fantastisk glød uten et eneste spor av glitter og den varer veldig lenge.

  Concealeren er den eneste jeg har prøvd som ikke blir tørr og “sprekker” opp under øynene. Jeg bruker den kun under øynene fordi jeg får kviser om jeg bruker den i resten av ansiktet. De påstod i butikken at den passet så godt for oss som lett får kviser, men det stemte dessverre ikke for meg.

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:43 pm

   Hei Ida! Nå har jeg bestilt med Living Luminizer :) Gleder meg til å teste den! Så kjipt at du reagerer på concealeren i ansiktet, jeg har også hørt det samme som deg. Men det viser vel bare nok en gang at vi er forskjellige og reagerer på ulike ting. Klem Emilie

 7. Lm
  April 21, 2017 / 9:12 pm

  Hvilket redigeringsprogram bruker du til å redigere bildene dine? :-))

  • emilieto
   April 22, 2017 / 12:50 pm

   Hei LM! Jeg bruker Photoshop :) Klem

 8. Hanna
  April 24, 2017 / 2:44 pm

  Hei

  Takk for mye god inspirasjon!

  Hvordan synes du denne concealeren fungerer i forhold til HR sin concealer?
  Kan HR concealeren også brukes som en lett foundation, eller vil den bli for tung?

  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>