WEEKLY WISHLIST

wishlist6april

 

Dette enkle gullarmbåndet fra Isabelle Marant er så fint og vil være perfekt rundt håndleddet denne våren. Nå som våren er her ser jeg også mer etter print og dette blomsterprintet fra Vila er helt nydelig. Blusen er perfekt til både bukser og skjørt, og kjolen passer like godt til hverdag som fest. Helst uten strømpebukse men de dagene er heldigvis rett rundt hjørnet.

Den nye serien Aura Botanica til Kérastase har fokus på naturlige ingredienser og er snillere mot miljøet. Denne oljen kan blandes i balsamen for ekstra pleie eller brukes alene. Den kan også brukes rett på huden! Håret mitt trenger ekstra pleie nå som det har blitt fargebehandlet og denne oljen er akkurat det jeg trenger. Jeg trenger å sprite opp veskesamlingen min og denne vesken fra Zara er et perfekt fargetilskudd.

Jeg elsker den tidløse og avslappede looken til 501 jeansene fra Levis men jeg har aldri fått de helt til å fungere på meg. Kanskje fordi jeg er litt kortere og har mer former. Levis har nå kommet med en 501 skinny og den tror jeg blir perfekt! Kardashian-klanen påvirker motebildet enten om man liker det eller ikke og disse skolettene fra Zara har litt Yeezy vibber over seg. Jeg liker fargen og fasongen gir en illusjon av slankere og lengre ben.

Gold bracelet from Isabelle Marant // Blouse from Vila // Dress from Vila // Hair oil from Kérastase // Bag from Zara // Jeans 501 Skinny from Levis // Shoes from Zara

Leave a Reply

Your email address will not be published.