VIDEO: EASY UPDO

Jeg har laget en hårvideo i samarbeid med Eleni & Chris. Jeg viser en superenkel håroppsettning som kan brukes i hverdagen, på jobb, til fest og bryllup. Frisyren er avslappet med et snev av eleganse. Den er lett å lage på kort tid og det aller beste er at den blir finere hvis det er et par dager siden håret ble vasket håret. Jeg bruker Eleni & Chris sin Texturizing Dry Shampoo for å tilføre volum og bli kvitt overflødige oljer som er ved røttene. Den er helt fantastisk! Jeg synes alltid at håret blir lettere å sette opp hvis jeg starter med en god tørrsjampo. Videoen er på engelsk og jeg håper dere liker den!

english2

I have finally made a video in English! In collaboration with Eleni & Chris I am doing a super easy hairdo that works in everyday life, at work, dinner parties and weddings. The hair style is relaxed with a touch of elegance. It is easy to create and the best part is that it works better if the hair is a little dirty. I am using Eleni & Chris’s Texturizing Dry Shampoo to add volume and get rid of excess oils at the roots. It is absolutely amazing! I always find that the hair is easier to work with if I start with a good dry shampoo. I hope you like it!

Read more about Eleni & Chris here.

4 Comments

 1. Carian
  April 3, 2017 / 8:56 pm

  Yay! So good to finally see a video in English. I loved the hairdo, I’m definitely going to try it myself in the upcoming days.
  Also, I have to say that your make-up is always so on point! I would love to see a tutorial on the make-up look you’re wearing in the above video for example. :) – xx Carian

  • emilieto
   April 4, 2017 / 12:32 pm

   Hi Carian! Thank you for you lovely comment! <3 I will try to make a make-up tutorial very soon. xx Em

 2. Elise
  April 5, 2017 / 2:19 pm

  Veldig fin frisyre :) Men hvilken øyenskygge har du på deg her? Veldig fin! :)

  • emilieto
   April 6, 2017 / 12:06 pm

   Hei Elise! Tusen takk. Her har jeg blandet en lys skimmerøyensygge sammen med Les Beiges fra Chanel i nr 50 som jeg vanligvis bruker som solpudder. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>