TIPS TIL FLYREISEN

IMG_7243fxl
Jeg synes det er en fantastisk følelse når jeg er på flyplassen og skal ut på min neste reise, om det er jobb eller ferie. Det kribler litt i magen og jeg får følelsen av å dra ut på et nytt lite eventyr. Det som derimot ikke er så gøy er alt som skjer med kroppen når man er i luften. Huden blir tørr, kroppen blir søvnig og magen blir litt vrang. Det er ganske kjedelig om man skal rett på stranden eller i et viktig møte. Jeg snakket med min gode venninne og ernæringsfysiolog om hvordan jeg kan holde magen i balanse, spesielt på lange flyturer. Jeg fikk beskjed om å drikke mye vann, spise lite men ofte og droppe kaffe.

Noe av det jeg alltid gjør når jeg er på tur er å starte med en kaffe på flyplassen. Denne gangen droppet jeg det og det var en kjempestor forskjell! Jeg tenkte at det var greit å holde seg unna den svarte teen også så jeg pakket med meg litt myntete fra Pukka i håndbaggasjen. På flyet spurte jeg bare om varmt vann og så fikk jeg nyte min egen favorittte. Når jeg mellomlandet i Amsterdam ble jeg kjempeglad da jeg fant frisk myntete på Café Coco. Det er så godt og magen ble kjempeglad.

Så hvis du også føler noen ganger at magen blir til en ballong i løpet av flyturen så anbefaler jeg deg å droppe kaffen og erstatte den med urtete. Mynte og peppermynte er spesielt bra for magen. Så hjelper det også å drikke masse vann.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>