LEVER SILISPONGE OPP TIL HYPEN?

SilispongeSilisponge_vsBBl
Det er utallige måter å påføre foundation på huden og påføringen er viktig for å få et plettfritt resultat. Helt siden BeautyBlenderen kom på markedet så har den tatt skjønnhetsverden med storm. Jeg bruker som regel den rosa svampen til å påføre hudsminken min og selv om det er effektivt og resultatet blir bra så har den noen negative sider ved seg. Jeg synes den spiser opp mye av sminken, og ofte så er foundation det dyreste produktet i sminkepungen. BeautyBlenderen kan også være litt vanskelig å rengjøre skikkelig.

Det Hong Kong baserte merket Molly Cosmetics har lansert et produkt som skal takle disse problemene. Silisponge er en liten silikonsvamp som skal legge sminken perfekt uten å suge til seg noe produkt. Den skal også være enkel å rengjøre. Det er meningen at man skal kunne bruke Siliponge for foundation, bronzer, concealer, rouge og highlighter. Prisen er også ganske ok, 9 dollar for en Silisponge.

Silisponge_2l

Jeg må innrømme at jeg var veldig nysgjerrig men kanskje litt skeptisk til hvordan Silisponge skulle klare å fordele foundationen min. Jeg brukte et par pump med foundation til å begynne med og startet med å påføre foundationen i kinnene mine med Silisponge. I motsetning til BeautyBlenderen så føler jeg at jeg får alt for mye foundation på huden med en gang. Det ser kladdete ut!

Jeg synes det er vanskelig å fordele foundationen til å begynne med, det ser ikke særlig bra ut og det er vanskelig å komme til rundt nesepartiet. Jeg føler at jeg bruker mye tid på å fordele foundationen rundt i ansiktet og det ser ikke så veldig plettfritt ut. Etter at jeg jobber litt mer med Silipsongen rundt i ansiktet så blir det faktisk ikke så verst. En blanding av sirkulære bevegelser og lett klapping på huden ser ut til å fungere best.

Silisponge_3l

Nå som foundationen er på plass så prøver jeg meg på litt krembronzer. Siden denne har litt fastere konsistens så fungerer det dårlig å plukke opp produktet med Silipsongen. Her må jeg bruke fingrene og påføre litt på huden først og så bruke Silispongen til å jevne det ut. Det som er positivt her er at jeg føler det blander bronzeren ut med foundationen, noen ganger kan BeautyBlenderen suge til seg produktene og ikke blande det like pent på huden. Samme skjer med higlighteren, som jeg egentlig foretrekker å bruke fingrene til å jevne ut på huden.

Silisponge_4l

Jeg synes resultatet ble overraskende bra i forhold til hvordan påføringen startet. De skriver også på nettsiden deres at det tar litt tid å bli vant til å bruke Silisponge. Neste gang skal jeg helt klart bruke mindre produkt i starten, for der ble det alt for mye. Jeg kan like å bruke fingrene til å fordele foundationen men det kan være vanskelig å få det helt jevnt siden det er vanskelig å kontrollere trykket fra fingrene. Silispongen føler jeg er litt som å bruke fingrene bare at flaten er større og dermed blir det et jevnere resultat. Jeg fikk ikke til å påføre concealer med Silisponge, men foundation, bronzer og highlighter gikk veldig bra. Men jeg måtte hjelpe til med fingrene rundt nesen og når jeg skulle påføre bronzer og highlighter. Stort pluss for at jeg endte opp med å bruke mye mindre produkt, kanskje halvparten enn det jeg vanligvis bruker. Silispongen var også veldig lett å rengjøre og det er så viktig å bruke rene redskaper. Selv om den ikke ser like delikat ut som en fin foundationbørste så gjør den jobben.

1 Comment

  1. Hege
    March 19, 2017 / 7:06 pm

    Fin du er!
    Apropos å få beautyblenderen ren, har du noen tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>