MINE RENSERUTINER

Sensai Silky Purifying

Er det en del som er viktig i hudpleierutinen min så er det å rense huden, morgen og kveld. Jeg renser huden på kvelden uansett om jeg har brukt sminke eller ikke og i det siste har jeg begynt å rense huden på morgenen også. Tidligere trodde jeg at huden min ikke tålte å bli renset på morgenen men det handler bare om å velge riktige produkter. Når jeg renser den på morgenen så føler jeg at huden gløder mer og sminken både legger seg penere og holder lengre.

Siden jeg har en litt tørr og sensitiv hud så er det viktig med skånsomme renseprodukter som bevarer fuktigheten. Sensai har en ekslusiv renseserie som heter Silky Purifying. Serien bidrar til produksjon av hyaluronsyre dypt inne i huden og inneholder også Ginseng ekstrakt som gir masse fuktighet. Jeg har tidligere hatt en favoritt øyekrem fra Sensai så jeg var veldig spent på å teste ut renseproduktene.


Sensai Silky Purifying

STEG1

Jeg fjerner alltid sminken først og da trenger jeg et oljebasert produkt som skånsomt men effektivt fjerner sminken. Sensai sin renseserie er delt opp i to steg, og de har flere ulike renseprodukter som passer til ulike hudtyper. Min favoritt er Cleansing Balm, den føles som en fyldig krem og får en oljelignende tekstur etterhvert som jeg fordeler den i ansiktet. Jeg vasker først ansiktet mitt med lunkent vann og så bruker jeg Cleansing Balm til å løse opp sminken.

Sensai Silky Purifying Sensai Silky Purifying
STEG2

Selv om sminken er fjernet så bruker jeg alltid et annet renseprodukt etterpå. Steg 2 i renseserien til Sensai inneholder skånsomme såpeaktige produkter som fjerner urenheter og døde hudceller. Jeg er glad i Creamy Soap, den er så myk og har en fyldig tekstur som blir til en luftig såpe når jeg gnir den mellom hendene. Denne bruker jeg også alene på morgenen. Huden blir ren og klar etter en runde med denne rensen. Når jeg renser huden på denne måten så blir jeg kvitt døde hudceller som blokkerer hudpleieproduktene fra å trekke ordentlig inn. Så ved å rense huden så får man faktisk mer ut av de dyre kremene man putter på huden.

Sensai Silky Purifying

ekstra

En gang i uken passer jeg på å eksfoliere huden min. Siden huden min er berøringssensitiv så unngår jeg de eksfolierende produktene som inneholder korn. Sensai har en fantastisk enzym peeling som kommer i pulverform. Silk Peeling Powder renser huden min grundig og holder huden min fri for tørr, flassende hud. Selv om det er en effektiv peeling så føler jeg ikke at den tørker ut huden. Silk Peeling Powder er perfekt å bruke før jeg påfører en fuktighetsgivende maske.

linje

Jeg vet det er en del som er redd for å rense huden sin for mye og overdrive bruken av hudpleieproduktene fordi det kan ødlegge den naturlige balansen i huden. Ja, huden blir avhengig av å tilføre fuktighet men den blir samtidig penere. Hudoverflaten blir jevnere, renere og klarere over tid ved bruk av gode hudpleieprodukter og faste rutiner.

Nå som jeg er i solen og bruker solkrem hver dag så er det enda viktigere å bruke gode renseprodukter for å unngå tette porer og urenheter.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Sensai, du kan følge de på Facebook her og lese mer om renseserien her.

 

 

4 Comments

 1. Helene
  February 20, 2017 / 8:32 pm

  Hei Emilie,
  denne serien ble jeg veldig interessert i selv! Mulig jeg misforstod litt, men bruker du cleansing balm på morningen også, eller kun creamy soap på morningen? Og hvilken fuktighetskrem foretrekker du? Håper du koser deg på ferie!
  Klem Helene

 2. kristina
  February 20, 2017 / 11:52 pm

  Er det innafor å kun rense huden på kvelden og bare bruker en toner på morgen? Syns det blir mye å rense huden både morgen og kveld…

  • emilieto
   February 21, 2017 / 1:16 pm

   Hei Kristina! Det er helt opp til deg og din hud hva som fungerer best. Jeg renser fordi jeg føler at jeg fjerner produktrestene fra de kremene jeg har hatt på i løpet av natten. En toner er sikkert helt topp. Klem

 3. Maria
  March 13, 2017 / 12:56 pm

  Hei Emilie! Hvor er ringene dine fra? De er så sykt fine. Spes den du har på bildet over her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>