VIDEO: HIGHLIGHTER

Highlighter


video2


 

Det er mange av dere som lurer på hvordan jeg får glød til vinterhuden. Hemmeligheten min er en god kremhighlighter! Jeg bruker litt highlighter til vanlig og så kjører jeg på når jeg skal ta bilder. Kameraet kan gjøre ansiktet litt flatt og da er det fint å hente frem ytterpunktene i ansiktet med en highlighter. Jeg synes de som er krembaserte gir det fineste resultatet og jo finere skimmerkorn jo bedre. 

Er du ute etter et naturlig resultat så går du for den med minst skimmer. Når det gjelder farger så kan det være lurt å følge dine egne varme eller kalde toner. Jeg blander gjerne varm og kald sammen for å få den effekten jeg vil ha. 

Håper du liker den korte videoen!

2 Comments

 1. karina
  February 17, 2017 / 4:52 am

  Vet ikke hvor jeg skal skrive dette og om det er bedre på epost, men for en som har lyst til å bli flinker til å sminke seg hvilket produkter bør man prøve med først?

  Du har også vanvittig fin hud (altså ansikt og kropp) og hår – kan du skrive litt om rutinene dine her?

  Hvilke behandlinger tar du utenom det du gjør selv? Ser du har vært på Akadamiklinikken nemlig… Ikke meningen å mase, er bare så interessert<3

  Tusen hjertelig takk for bloggen, Emilie. Virkelig. Jeg lærer så mye og nå vil jeg bare lære enda mer :)

 2. Camilla
  February 17, 2017 / 10:05 am

  Åå 😀 Tusen takk for tips! Elsker slike videoer :)
  Gleder meg til å kjøpe og teste! 😀
  Har sett så mange som bruker i pudderform og jeg syns det er vanskelig å få naturlig!
  Tar man det over fondation når den er lagt ? :)
  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>