SKJORTER MED LITT EKSTRA

IMG_0149fxlIMG_0117fxl IMG_0123fxl IMG_0132fxl

Skjorter med søte detaljer kommer til å bli en av mine favoritter denne sesongen. Jeg er veldig glad i den klassiske skjorten, det er et kjempefint plagg å ha i garderoben for det går til nesten alt. Fine volanger, sømmer, draperinger og volumiøse ermer gjør skjorten veldig spennende. Det endrer hele utrykket men du beholder samtidig det litt ordentlige ved skjorten, så du kan fint bruke det til jobb eller andre konservative settinger.

Zara har fått inn mange fine varianter og jeg plukket med meg to fra Oslo forrige uke, denne jeg har på meg her og den rødstripete skjorten fra dette innlegget.

På torsdag reiser jeg til varmere strøk med mamma, det skal bli så deilig! Jeg må bare få en del ting unnagjort før den tid. Jeg skal blant annet ha en helt fantastisk konkurranse på bloggen denne uken og jeg er sikker på at dere kommer til å elske premien! Det er vel den mest ekslusive premien jeg har hatt noensinne.

Ha en fin mandag så lenge.

6 Comments

 1. Stine
  February 13, 2017 / 6:13 pm

  Hvor er den kule kåpen fra??

 2. Tine
  February 13, 2017 / 7:18 pm

  Hvor er de fine jeans fra? :)

 3. Kristina
  February 13, 2017 / 7:50 pm

  Hei Emilie! Har du en neglesalong å anbefale i Bergen? :)

 4. Linnea
  February 14, 2017 / 12:04 am

  Heii,

  Jeg lurte på hvilken øyenskygge du brukte i innlegget “MIN FAVORITTSMINKE TIL FEST” – looken var så utrolig fin, og jeg er på jakt etter en gylden brunfarge! Den du hadde på ser helt smashing ut :)

  • emilieto
   February 15, 2017 / 10:43 am

   Hei Linnea! Tusen takk <3 Her har jeg brukt en matt brunfarge fra Naked Ultimate Basics fra Urban Decay sammen med en skimmerøyenskygge fra Estee Lauder sin Victoria Beckham palett. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>