OSLO RUNWAY

IMG_9970fxl

IMG_9933fxl

God morgen! Det har vært noen travle dager og derfor har det vært dårlig med oppdateringer. Jeg er i Oslo med Precilia og vi er her med L’Oréal Paris og Oslo Runway. Vi har fått satt opp et eget lite studio på Sentralen hvor de fleste visningene er og her har vi allerede filmet to videoer. Målet er å lage noen videoer hvor vi snakker med noen av make-up artistene som jobber under Oslo Runway om trender, gode teknikker og sminkelooksene fra visningene. Det blir et kjempespennende prosjekt og vi håper resultatet blir bra! Vi satt oppe til langt på natt for å klippe ferdig og de skal begge publiseres på Costume.no i løpet av dagen, så det er bare å følge med der.

Nå har vi akkurat spist frokost på hotellet og skal snart komme oss av gårde til Oslo Runway igjen. Vi starter dagen sammen med Julie Botnen og vi skal snakke litt om “No Makeup” trenden. Jeg skal prøve å oppdatere så mye som mulig på snapchat og instastories i løpet av dagen. Jeg håper dere synes det er gøy! Legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe du synes hadde vært spennende å se fra backstage området eller om du har noen gode spørsmål til make-up artistene.

Jeg har på meg et stripete sett fra Ganni sammen med støvletter fra Stuart Weitzman.

 

2 Comments

  1. Hanne
    February 8, 2017 / 9:27 am

    Hei! Det hadde vært spennende å høre om make-up artistene har noen triks for å unngå at man blir blank/shiny i ansiktet i løpet av dagen. Altså om det finnes et produkt som holder t-sonen matt hele dagen :-) Gleder meg til å se videoene!

  2. Lene
    February 8, 2017 / 9:57 pm

    Åå for et fint sett! Vet du når det er tilgjengelig i butikk?😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>