NY UKE

IMG_9387fxlIMG_9307fxl IMG_9319fxl IMG_9349fxl IMG_9375fxl

God mandag! Jeg har fått landet litt i helgen etter noen begivenhetsrike dager i Oslo. Det er fremdeles litt uvirkelig at jeg vant Årets Beautyblogg og jeg er så glad for alle gratulasjoner! Nå blir det noen dager hjemme før jeg skal til Stockholm med L’Oreal Paris og Colorista. Vakreste Tsutsumi er med på deres nye kampanje og det er så gøy! Så går turen videre til Oslo og Costume Awards på torsdag.

Jeg har på meg silkekjole fra Reformation, støvletter fra Stuart Weitzman, veske fra Chloé og solbriller fra Prada fra Synsam. I dag filmet jeg litt med mamma og det kommer en ny video her inne i slutten av uken. Jeg var veldig heldig med en å få solskinnsdag for det har regnet hele helgen og det skal regne resten av uken.

Jeg fortsetter på veien mot lappen og i helgen fikk jeg kjørt litt før min andre kjøretime i dag. Det går fremover men jeg kjenner at det er så vanskelig å ligge riktig på veien. Jeg har en tendens til å trekke inn til høyre, så jeg er nok litt redd bilene som kommer i mot. Ellers så synes jeg det går bra og jeg gleder meg til å kjøre mer, nå må jeg bare komme i gang med teorien.

Ha en fin kveld videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>