COCO

coconut
J
eg nyter ferien her i Dubai og da blir det litt mindre oppdateringer her inne. Jeg oppdaterer oftere på snapchat emilietommer og instastories emilietommerberg. Noe av det beste jeg vet er kokos og spesielt kokosvann. På stranden så får vi tak i fersk kokosvann i en hel kokosnøtt og det er så godt! Kokosvann er veldig bra for å få opp væskebalansen, som for eksempel etter trening eller når man er i varmen. Det er også den eneste isotoniske drikken fra naturen. I tidligere studier også blitt hevdet at kokosvann kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, forbedre blodsirkulasjon, regulere fordøyelsen og minske magesmerter.

Får du tak i naturlig kokosvann så er det sunt og godt, men du må passe på for de søte drikkene man finner i butikken. De kommer ofte fra konsentrat og er langt i fra sunne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>