PÅ VEI TIL VARMEN

img_1187fxl img_1197fxl img_1198fxl

Akkurat nå er jeg i London på vei til Dubai med kjæresten min. Det har regnet sidelengs i Bergen de to siste dagene og da har jeg gledet meg ekstra mye til denne turen.  Vi har hatt noen timer ventetid på Heathrow Terminal 5, men det er så mye å se på at tiden flyr av gårde. Nå skal vi snart gå ombord og så er vi fremme i morgen tidlig. Satser på å få noen timer på øyet.

Det har også vært noen fine dager hjemme som har vært veldig kalde og da har denne kåpen vært så deilig! Det er en saueskinnspels fra Zara som jeg kjøpte på Zara Karl Johan, jeg tror ikke den er tilgjengelig på nett dessverre men den er fra Studio-kolleksjonen. Ullskjerfet mitt er fra Lexington og det også blitt mye brukt! Kamel er en veldig praktisk farge i forhold til at du ikke ser støv og småhår, eller legger igjen spor etter sminken. Vinterskoene er fra Strafford, de kjøpte jeg på Entrada i Bergen.

Jeg skal prøve å oppdatere dere litt fra ferien men det blir fort til at dagene forsvinner. Det er bare å følge med på snapchat emilietommer hvis det blir for stille her inne.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>