HVERDAGSSMINKE MED 5 PRODUKTER

HVERDAGSSMINKE

Det finnes så mange ulike sminkeprodukter og noen ganger er det greit å holde det enkelt. Om man vil ha en hverdagsrutine som består av få produkter eller vil ha en lettere toalettveske til reisen, så er det greit å finne ut av hvilke produkter som gjør den lille forskjellen. Jeg personlig har fem produkter som utgjør min hverdagssminke.

img_0332fxl

step1

Jeg jevner alltid ut huden min med en farget dagkrem eller en lett foundation. Foundation er ikke lenger forbundet med brunkrem og det gir huden både pleie, glød og jevner ut hudtonen. Jeg foretrekker en foundation som gir mye fuktighet og at den inneholder lysreflekterende ingredienser som jevner ut huden uten å bli maskete. Jeg bruker fingrene eller en Beautyblender til å fordele den over hele ansiktet, og legger litt over øyelokket også. Så går jeg alltid over med en god concealer som er lysere enn hudtonen. Denne bruker jeg under øyet, i øyekroken, på nesevingene og andre steder som trenger ekstra dekke.

img_0339fxl
step2

Jeg synes øyenbrynene er en viktig del av ansiktet og litt frisering her kan gi et ekstra løft til ansiktet. Jeg børster igjennom brynene og fyller i etter behov med en farget øyenbrynsvoks. Jeg prøver alltid å lage en mer definert men samtidig naturlig fasong. Det er viktig å tenke på hvor mye øyensminke du skal ha i forhold til hvor mørke brynene kan være.

img_0348fxl
step3

For litt ekstra glød og definisjon så er det fint å bruke et solpudder eller en frisk rouge. Her kommer det rett og slett an på hudtonen din. Jeg har en naturlig rødme i kinnene som synes igjennom basen så jeg pleier å foretrekke å bruke litt solpudder. Da legger jeg den i kinnet og opp mot kinnbeinet, ved hårfestet i pannen og på øyelokket. Ved å legge litt på øyelokket så skaper jeg litt naturlig dybde til øynene mine uten å bruke øyenskygge. Du kan gjøre det samme med en rouge, det vil gi mer friskhet til ansiktet. Bruker du en kremrouge kan du også legge den på leppene for litt farge.

img_0351fxl
step4

På det siste steget så vil jeg definere øynene mine litt mer og da bruker jeg enten maskara eller eyeliner. Maskaraen legger jeg først veldig tett langs vipperoten for å få mer fylde til vippene og samtidig definere den øvre vippekanten. Deretter drar jeg maskarabørsten helt ut til lengdene. Jeg pleier å droppe de nedre vippene for jeg føler at det gir et lite løft til øynene ved å bare ha maskara på de øvre vippene.

hverdags_resultatfxl2

Disse få produktene glød og definisjon til ansiktet mitt, og er perfekt i en travel hverdag eller hvis jeg vil spare tid på ferie.

produkterJeg har brukt Tom Ford Traceless Foundation i 05 Natural, Helena Rubinstein Magic Concealer i 01, Giorgio Armani Eye & Brow, Chanel les Beiges Healthy Glow Sheer Powder i nr 50 og Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza Mascara.

3 Comments

 1. mari
  November 19, 2016 / 5:29 pm

  Jeg ELSKER Tom Ford sin traceless fondation! Gir den fineste gløden til huden, sverger til denne! Har prøvd alt fra chanel vitalumiere aqua, Ysl touche éclat, luminous silk, wonderglow, smashbox, lancome og bare minerals, men ingenting slår denne hos meg 😀
  Kunne du ikke filmet en tutorial der du bruker øyeskygge paletten fra Victoria Beckham kolleksjonen? Jeg har denne selv, men trenger gjerne inspirasjon til ulike “looks”. Jeg syntes måten du sminker deg på en helt nydelig!

  Stå på, du er så flink! <3

 2. Ida
  November 20, 2016 / 12:35 am

  Hvilken kost bruker du til solpudderet?

 3. Yvonne
  November 20, 2016 / 11:32 am

  Elsker sminkeinnleggene dine, du er så flink! Hvilken farge og merke har du på neglelakken Btw?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>