BEHIND THE SCENES

behindthescenes2
I dag har jeg vært i studio med Moroccanoil og deres hårstylist og ambassadør Antonio Corral Calero. Han stylet tre nydelige hårfrisyrer og jeg tror bildene blir kjempebra. Jeg gleder meg til å dele resultatet med dere! Nå sitter jeg på Gardemoen og venter på å ta flyet hjem. Det har vært en lang men veldig fin dag.

6 Comments

 1. Sonja
  November 2, 2016 / 4:32 pm

  Hei! Så fine bilder!

  Jeg lurer på om du har noen merker når det kommer til leppestifer? Leter etter en som sitter og holder lenge:)
  Ha en fin dag videre:)

 2. Linn
  November 3, 2016 / 4:46 pm

  Hei Emilie!

  Lurer så inderlig på hviljen øyeskygge du brukte i denne videoen:
  http://emilietommerberg.com/2016/10/17/enkle-moderne-kroller/#comment-jump ser ut som det er en skygge du bruker ganske ofte. Vi er ganske mange som har spurt om dette nå, veldig fint når bloggere svarer på kommentarene de får også. Du sier du liker godt å få tilbakemelding, men da er det også hyggelig om vi får svar på våre tilbakemeldinger. :)

  Dette er ikke ment som kritikk, skjønner du er travel, men et tips fra meg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>