THE STANDARD NYC

The Standard New York Emilie Tømmerberg _35a6650fxl _35a6652fxl The Standard New York Emilie Tømmerberg

Jeg har fått høre at det så ut som vi bare spiste og drakk i New York og det kan jo nesten stemme. Neida, det ble veldig mye god mat men også veldig mye vandring over hele byen så det gikk vel opp i opp. Jeg er utrolig glad i mat og jeg setter så pris på gode matopplevelser, vi var faktisk uheldig bare én gang i løpet av turen. Jeg skal lage en liten New York mini-guide med tips til spisesteder, men før den kommer så vil jeg tipse dere om The Standard Grill.

The Standard er et relativt nytt og lukseriøst hotell som ligger i Meatpacking District. Fra utsiden kan hotellet se litt industrielt og ut. Arkitekturen harmonerer med det industrielle Meatpacking området, men det står samtidig litt i kontrast med tanke på at bygningen er 18 etasjer høyt. De fleste bygningene i Meatpacking er lave, industrielle bygg.  The Standard har en fantastisk restaurant på bakkenivå som heter The Standard Grill og denne er åpen for alle, du finner også to utesteder i toppetasjene, Le Bain og Top of The Standard (tidligere Boom Boom Room). Vi hadde planlagt å dra på begge, men det får jeg spare til neste New York-tur.

Top of The Standard er en ekslusiv klubb som gir Great Gatsby vibber og man må kle seg veldig pent for å komme inn, klientellet er gjerne litt eldre og man kan møte på noen kjendiser. Le Bain er litt mer avslappet på kleskoden, har et yngre klientell og har flere turister, de har også et gigantisk innendørs boblebad. Begge steder har i hvert fall en fantastisk utsikt som jeg tror må oppleves.

Det var også i heisen på The Standard at den kjente episoden mellom Solange og Jay-Z utartet seg. Etter min mening et sted man bør dra innom hvis du er i Meatpacking. Vi gikk The High Line en dag og avsluttet med en lunsj ute på The Standard Grill. Sist jeg var i New York med Maybelline og Essie spiste vi også en fantastisk lunsj her. Maten er supergod og interiøret inne er veldig kult, det gir en ekslusiv-diner følelse. De ansatte er også hyggelige og gir god service, noe man ikke kan forvente på alle steder i New York.

9 Comments

 1. Linn
  September 23, 2016 / 9:58 pm

  Hei, så sykt fin bluse eller jakke😍 hvor er den fra??

  • emilieto
   September 27, 2016 / 8:24 am

   Hei Linn! Det er en kjole fra Reformation :)

 2. Martine
  September 23, 2016 / 10:31 pm

  Hei,
  Hvilke modell er det på disse brillene? 😄

 3. Lise Mcn
  September 24, 2016 / 12:07 am

  Nydelig kjole til deg! Ville bare anbefale deg å teste ut Tom Ford Mascara extreme waterproof og traceless foundation også duo shimmeren, så litt på bloggen nå på tidligere innlegg å ser at du har skrevet litt om TF sminke 😊

  • emilieto
   September 27, 2016 / 7:54 am

   Hei Lise! Tusen takk <3 Jeg elsker Tom Ford og jeg kjøpte faktisk med meg Traceless Foundation i NY. Jeg synes den er så bra! Takk for tipsene 😉 Klem Emilie

 4. karina
  September 24, 2016 / 12:30 am

  Anbefaler du leiligheten dere leide? Kunne du eventuelt lagt ut link? :)

  • emilieto
   September 27, 2016 / 7:53 am

   Hei Karina! Jeg skal lage et innlegg med tips til NY, da skal jeg fortelle litt om hvor vi bodde 😉

 5. Helene
  September 24, 2016 / 10:06 am

  Hei Emilie,
  ser ut som dere har hatt det kjempefint! Kunne du skrevet litt om leppestiften du lagde i NY? Helt perfekt farge!

  • emilieto
   September 27, 2016 / 7:53 am

   Hei Helene! Vi hadde det så fint :) Jeg kommer med et innlegg om leppestiften. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>