FIVE LEAF BROOKLYN

_35a6360fxl _35a6361fxl _35a6379fxl
_35a6356fxl
Vi har spist så mye god mat her i New York! I helgen spiste vi på Five Leaves i Williamsburg Brooklyn. Det var et veldig hyggelig sted med så utrolig god mat. Servicen var helt ok, vi begynner å venne oss til at servitørene ikke er så veldig hyggelige. Det er visst en New York greie.

Vi bestilte mange småretter som vi delte så vi fikk smake på litt av alt. Jeg elsker trøffel og måtte selvfølgelig ha Truffle Fries, de var så gode! Vi hadde også avokado sandwich, østers, bacondadler og blåskjell. Alt var helt nydelig! Anbefales hvis du skal innom Brooklyn og oppleve Williamsburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>