HAPPY SWEATER

Innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando
Samsøe Samsøe genser Emilie Tømmerberg
Samsøe Samsøe genser Emilie Tømmerberg
Samsøe Samsøe genser Emilie Tømmerberg
Samsøe Samsøe genser Emilie Tømmerberg

Jeg er så glad i denne genseren, den gjør meg rett og slett glad. Jeg er liker mønsteret og fargene kombinert med det enkle snittet. Genseren min er fra Samsøe Samsøe, det er mange av dere som har spurt om den og dere finner den her. De har så mye fint denne sesongen!

Collegegensere er perfekt å ha i garderoben for de går til så mye, alt fra bukser til skjørt. Spesielt en med så fint mønster som denne. Antrekket blir med en gang mer avslappet og behagelig, men kan også strammes opp med en hvit skjorte under. Den myke bomullsgenseren finnes i alt fra kule 90-talls trykk, fine mønstre eller ensfarget. Jeg er svak for den grå klassikeren!

Det er også deilig å ha en overgangsgenser nå som høsten er her, eller like rundt hjørnet i hvert fall. Jeg har en ganske feminin stil og jeg liker å tone det ned plagg som har noen sporty tendenser. Zalando har et stort utvalg av ulike collegegensere, du finner de her.

1 Comment

  1. Elisabeth
    September 15, 2016 / 11:09 am

    Nydelig antrekk! Hvor er skoene fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.