TREND: THE 90’S

Innlegget er skrevet i samarbeid med Zalando

90s denim Emilie Tømmerberg
90s denim Emilie Tømmerberg
90s denim Emilie Tømmerberg

90s denim Emilie Tømmerberg
90s denim Emilie Tømmerberg

90s denim Emilie Tømmerberg
Det er så mange 90-talls tendenser som har kommet tilbake og flere skal det bli. Det er ikke alle jeg har omfavnet men denimtrenden har vel mer eller mindre blitt en klassiker. De rette, litt løse jeansene har blitt tidløse. Jeg synes det er viktig at de er i ordentlig stivt denim, for det gjør buksene mer flatterende. Jeg fant et perfekt par fra det danske merket Wood Wood. De er rette men har samtidig plass til litt former og denimstoffet er veldig fint. Dette paret kan bare bli finere etter hvert som de blir mer og mer slitte. Jeansene fra Wood Wood finner du her.

Siden jeg er vokst opp på 90-tallet så klarer jeg ikke å ta trenden helt ut fra topp til tå, så jeg foretrekker å bruke elementer fra den for å gjøre antrekket mer moderne. Til et par skikkelig 90-talls jeans så toner jeg de ned med en enkel skjorte, gjerne i silke som den jeg har på meg her. Buksene er også veldig fine til en romantisk bluse som er også en av høstens store trender, eller en skjorte med store ermer. Jeg liker å style buksene med et par høye hæler eller skoletter for å stramme de opp litt.

Se mer av Zalando sine 90-tallsplagg her.

4 Comments

 1. Martine
  September 6, 2016 / 8:59 pm

  Takk for svar ang. “contouring-kosten”!
  Må bare si at du er helt utrolig vakker, Emilie. Du ser alltid så fresh ut, ja bare helt nydelig er du!
  Hilsen fast leser 😉

 2. September 6, 2016 / 10:27 pm

  Åh, elsker antrekket – du ser smashing ut!! :)
  Kor er blusen fra?

 3. Isabel
  September 15, 2016 / 11:39 am

  Hvilket program bruker du til bilderedigering?☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>