11 Comments

 1. September 5, 2016 / 5:10 pm

  Herlighet du er så nydelig. Fantastisk antrekk og vakre bilder.

  • emilieto
   September 6, 2016 / 10:00 am

   Tusen takk, vakreste Ingrid <3

 2. Camilla
  September 6, 2016 / 3:49 pm

  Du har så utrolig fint hår :-) Har sagt det før – men sier det igjen 😀
  Hvilken frisør ordner håret ditt ? Har du farget det mørkere i bunn nå ?

  Så lurer jeg på fondation. Fikk ikke svar sist jeg skrev 😀

  Jeg har testet ut den fondationen du anbefalte fra YSL. Den er veldig fin – men kan bli litt blank gjennom dagen. Trenger en med dekkevne (jeg har ugjevnheter og litt fregner) samtidig som den ikke blir for blank og kanskje gir litt til ansiktet. Har du noen tips ? Regner med du har prøvd ut mye forskjellig!

  Ønsker deg en super ettermiddag 😀

  • emilieto
   September 6, 2016 / 4:18 pm

   Hei Camilla! Tusen takk :) Beklager for at du ikke har fått svar på spørsmålene dine tidligere.

   Jeg klipper og farger håret mitt hos Gevir. Den mørke bunnen er min egen hårfarge, jeg er har naturlig en ganske mørkebrun hårfarge. Frisøren min Vilde har lagt i Balayage highlights to ganger tidligere og den siste gangen jeg var innom før sommeren så la hun i noe som heter Baby Lights. Det er en blanding av Balayage og vanlige foliestriper, og hun la ganske mye striper for å få det lysere til sommeren. Nå som jeg har fått litt ettervekst så har det blitt mørkere.

   Jeg tror Giorgio Armani sin Luminous Silk vil være perfekt for deg, den er litt “tørrere” enn YSL Le Teint. Den gir godt med dekke og vil jevne ut fregner og andre ujevnheter i hudtonen. Det er en veldig vakker foundation som anbefales til bryllupssminke for den ser så naturlig ut. Jeg anbefaler deg å teste fargene godt for det er veldig mange og de henger ikke helt sammen i forhold til tallene. Jeg bruker nå nr 6 for den har riktig tone, lite rødt og går mer over til oliven. Det eneste er at den er litt mørk så nå må jeg begynne å blande den ut med en lysere farge.

   Håper det var til hjelp! Klem Emilie

   • Camilla
    September 7, 2016 / 12:52 pm

    Tusen takk for godt svar 😀 Gleder meg til å teste den nye fondationen! Kanskje jeg må kjøpe to for å blande :)
    Vurderer å dra til samme frisør og ordne håret der, siden det er så fint resultat på deg :)

    Klem

    • emilieto
     September 7, 2016 / 1:51 pm

     De er virkelig flinke på Gevir, så du vil nok ikke bli skuffet:) Klem

  • emilieto
   September 7, 2016 / 12:35 pm

   Tusen takk, Regine <3

 3. Ida
  September 7, 2016 / 10:34 pm

  Du er så utrolig nydelig!

  • emilieto
   September 8, 2016 / 9:33 am

   Tusen takk, Ida <3 Så snill du er!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>