FESTIVAL STYLE WITH MISS HIPPIE

Innlegget er skrevet i samarbeid med L’Oréal Paris

_35A7558fxl _35A7590fxl_35A7619fxl_35A7560fxl
_35A7576fxl_35A7728fxl_35A7552fxl

I går tok jeg og kjæresten min et tidlig fly til Oslo for å få med oss den siste dagen av Øyafestivalen. Vi forlot regnet i Bergen og fikk med oss den fineste festivaldagen på Øya. Når vi nærmet oss inngangen til festivalen ved Tøyenparken skjønte jeg at jeg hadde tabbet meg skikkelig ut på skovalget. Alle gikk med støvler og jeg kom med åpne snøringssandaler med litt hel. Det er ikke første gang jeg kler meg upraktisk så det var bare å gi blaffen og gå inn og gjørme meg til.

Jeg gikk for den feminine festivalstilen og hadde på meg en blomstrende sommerkjole sammen med en skinnjakke. Vippene fikk et par lag med L’Oréal Paris sin nye volummaskara Miss Hippie for dramatiske vipper. Volumiøse vipper er en av sommerens store makeup trender og det er perfekt til festival. Den store børsten gir masse produkt på vippene for ekstra volum. Du finner Miss Hippie maskaraen her.

Vi hadde gledet oss til Anderson Paak og konserten levde opp til forventningene! Bra lyd, masse energi og god musikk. Det var en nydelig festivaldag i solen som ble avsluttet med tapas på Delicatessen. Jeg håper du har hatt en fin helg!

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.