ACTIVEWEAR: THE SPORTS BRA

Innlegget er skrevet i samarbeid med Netty_35A7878fxl

Netty Bergen sportsbh emilie tømmerberg_35A7865fxl
Nå som sommeren er på vei mot slutten så er det tilbake til hverdagen. Jeg må innrømme at jeg synes det er litt deilig! For mange så betyr det tilbake på skolebenken eller jobb og da er det også tilbake til de gode hverdagsrutinene. Jeg har stor tro på at faste rutiner gjør at ting blir gjennomført, for min del så gjelder dette spesielt for trening. Hvis jeg setter noen faste dager i uken så vet jeg at treningen blir gjort og det er så deilig. For at jeg skal ha gode treningsøkter så er jeg avhengig av godt treningstøy. Jeg synes det har blitt er så mye fint treningstøy om dagen, og det er så bra at de rimeligere butikkene har satset mer på fresh treningstøy.

Men en ting jeg alltid bruker litt ekstra penger på er sports-bh. Det er så viktig med god støtte under treningen både for komfort men også i det lange løp for å unngå å strekke for mye i brystvevet. Jeg elsker Anita sine sports-bher for de sitter godt på og de er gode på størrelser. Jeg bruker 65 H i mine sports-bher fra Anita og de gir meg den støtten jeg trenger under treningen. De har flere varianter og jeg liker både med og uten spiler, den med spiler gir kanskje litt ekstra støtte og separerer litt bedre. Bhene har en veldig fin form på cupen som synes igjennom treningstøyet og de får god støtte uten at de føles helt most.

RABATTKODE netty Emilie Tømmerberg

Netty har sportsbher fra Anita i A til H cup og de har 20 % studentrabatt hele året ved fremvisning av studenkort. Jeg har fått en egen rabattkode til dere som varer ut august og gir dere 30 % avslag på alle sports-bher! Hils fra meg når dere betaler i kassen og få 30 % avslag på kjøpet. Netty finner du tre ulike steder i Bergen; Olav Kyrresgt 39, Kløverhuset og Åsane Storsenter. Du finner Netty på Facebook her og instagram her.

P.S. Hvis du ikke bor i Bergen så kan du også ringe til Netty og få varer tilsendt over hele Norge.

2 Comments

 1. M
  August 14, 2016 / 10:29 pm

  Hva er prisen på de? Har vært på utsikk etter en sportsbh som sitter godt og til en fin pris! 😀

  • emilieto
   August 15, 2016 / 8:12 am

   Hei M! De ligger på rundt kr 599-699. Nå får du også 30% avslag ut august hos Netty 😉 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>