THE SLIP DRESS

IMG_6238fxl IMG_6241fxl IMG_6269fxl IMG_6272fxl
Foto: Precilia Isaksen

Det er så mange trender fra 90-tallet som har kommet tilbake og undertøyskjolen er en av de. Jeg synes den enkle, sexy kjolen er så fin og det er veldig mange måter å style den på.

Til hverdags kan man tone den ned med en t-skjorte under eller en avslappet jakke og et par sneakers. Til fest kan man ta på et par høye hæler og variere jakken alt etter hvor pent antrekket skal være. Det er mange muligheter!

Kjoler og topper med tynne spagettistropper kan by på utfordringer for oss med litt byste. Mitt tips er å investere i en god stroppeløs BH som holder ting litt på plass. Det kan være vanskelig å finne stroppeløse Bh-er i riktig størrelse, så jeg går litt opp i størrelsen rundt ryggen for å lettere finne en cup som passer. Jeg fant min BH på Change. Jeg føler meg mye mer komfortabel hvis puppene holdes litt på plass når jeg går med tynne og løse stoffer. Dette tror jeg gjelder for de fleste jenter, uansett BH-størrelse.

I love the return of the 90’s slip dress. It so simple and sexy, and you can wear it in different ways. For an everyday look you can tone it down by styling the dress with a simple white t-shirt underneath or a casual jacket and a pair of sneakers. For a bit more dressed up occasion I like to add a pair of heels and choose a jacket depending on the party. There a many options!

Tops and dresses with delicate straps can be a challenge if you have a bust. My best tip is to invest in a good strapless bra to keep things tighter. It can be difficult to find the right size in a strapless bra, especially if you have a big cup. I usually go up in the size around my back to find a cup that fits, and I found mine at Change. I just feel more comfortable if my breasts have a little support when I am wearing a loose and delicate fabric. I think most of you can agree, big or smaller cups.

getthelook


9 Comments

 1. JM
  August 8, 2016 / 12:51 pm

  Flott antrekk, du kler deg så fint :)
  Lurer på om du har noen tips til casual antrekk – ofte ender jeg opp med joggebukse og langermet topp, kjempe kjedelig :-s

  • emilieto
   August 9, 2016 / 10:22 am

   Hei Jasmina! Tusen takk. Jeg skal se om jeg kan komme med fine tips til avslappede antrekk. Klem Emilie

 2. Johanna Luukkonen
  August 8, 2016 / 6:19 pm

  Hej Emelie!

  Jag undrar om du skulle kunna rekommendera några fina scarves på din blogg? Är det en trend som håller i höst?

  Mvh Johanna

  • emilieto
   August 9, 2016 / 10:08 am

   Hei Johanna! Ja, det kan jeg absolutt gjøre :) Klem

 3. Hilde
  August 8, 2016 / 8:53 pm

  Hvor er jakken fra?:)

  • emilieto
   August 9, 2016 / 10:08 am

   Hei Hilde! Jakken er fra HM Logg. Klem Emilie

 4. Embla
  August 17, 2016 / 2:05 am

  Hvor er kjolen i fra? Kjempefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>