DECORATING WITH POSTERS

Innlegget er skrevet i samarbeid med Desenio

IMG_4695fxl
IMG_4680fxl
IMG_4664fxlIMG_4678fxl

Jeg flyttet inn til kjæresten min i fjor og det er for det meste skibilder som har prydet veggene her hjemme. Det er veldig hyggelig med personlige minner, men det er også fint å kombinere med andre motiver. Jeg har lenge hatt lyst til å dekorere veggene med noe som passer oss begge, interiør er ikke min sterkeste side og det er viktig at vi finner noe sammen. Desenio er en nettbutikk som har et stort utvalg av postere og der fant jeg veldig mye fint. Jeg har klikket hjem en blanding av mote- og naturbilder, og noen abstrakte. Plakatene er veldig rimelige og det gjør at man kan bytte ut motivene om man går lei. Da kan man også være litt vågal og kanskje teste noe nytt. Kate Moss posteren er et veldig kult motiv som passer til alt, og jeg tror det er godt likt av begge kjønn. Prada posteren husker jeg fra Gossip Girl og jeg har også lyst på det i en større størrelse. Desenio har masse fine naturmotiver og jeg likte spesielt godt bildet av fjellet med tåke. Desenio har masse sider med inspirasjon og forslag til hvordan man kan sette sammen kollasjer av postere i ulike størrelser. Jeg synes det er en enkel og rimelig måte å gjøre en forandring hjemme.

Du kan vinne noen av mine favorittplakater fra Desenio, gå inn på instagram @emilietommerberg for å delta.

4 Comments

 1. Malin
  July 3, 2016 / 11:59 pm

  Jo! Gjerne mer interiør innlegg takk! Og mat/helse 🙂

 2. Helena
  July 4, 2016 / 12:04 am

  Hvor er bildehyllen fra? 🙂

 3. N75
  July 4, 2016 / 5:22 pm

  Tenker det ikke er mye igjen av hans ting i leiligheten :p

 4. Mari
  July 11, 2016 / 9:42 pm

  Så fint det ble hos dere! Kan jeg spørre hvor dere har kjøpt sofaen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.