DINNER WITH GINA TRICOT

IMG_2119fxl

IMG_2123fxl
IMG_2138fxl IMG_2153fxlIMG_2183fxlIMG_2187fxl IMG_2155fxl IMG_2158fxl
IMG_2162fxl

God morgen! Jeg er hjemme etter to fine dager i Oslo. På torsdag så var jeg på middag med Gina Tricot på Taket i Oslo. Det var nydelig vær, god mat og en kjempefin høstkolleksjon! Gina Tricot er så flinke på å treffe trendbildet og klærne er budsjettvennlige. Jeg håper at de åpner en butikk i Bergen sentrum snart! Tsutsumi hadde laget noen fantastiske bordkort til middagen; vi fikk alle en personlig tegning av oss selv og de var så fine! Hun er så flink!

Takk til Gina Tricot og Pressekontakterna for en veldig hyggelig kveld! Jeg gleder meg til kolleksjonen kommer i butikk.

Hvis dere er i Bergen så må dere ta turen innom Eirín, Cathrine og Julia sin Pop-Up Shop på Xhibition! De står der fra 12 til 17 og de har masse godbiter til salgs. Jeg skulle egentlig vært med, men det gikk dessverre ikke denne gangen. Så ta turen innom Xhibition for å gjøre noen kjempefine kupp!

12 Comments

 1. June 4, 2016 / 10:09 am

  Å, du var heilt nydelig i den kjolen!! :)
  God helg!!

 2. Kaia
  June 4, 2016 / 11:01 am

  Nydelig som alltid! Hvor er den fantastiske kjolen din i fra? :)

 3. Mona
  June 4, 2016 / 6:14 pm

  For en fin kjole! Hvor har du fått tak i den?

 4. DINA
  June 5, 2016 / 9:46 am

  Hei! Jeg lurte på hva slags foundation du anbefaler til en som er fra Kina. Jeg har brukt MAC PRO LONGWEAR FOUNDATION, tror jeg, men synes det blir veldig tørt, kakete og klumpete. Jeg savner den gløden. Og siden det er så mange forskjellige foundation alle anfebaler (mange anbefaler nye hele tiden så får aldri bestemt meg), lurte på på om du kunne tips om et par for en som er fra Kina, en som har glød, og en som har en rimelig pris!

 5. Marte
  June 6, 2016 / 5:02 pm

  Hvor er den nydelige skjortekjolen fra?

 6. Ida
  June 7, 2016 / 6:05 pm

  Så fin skjortekjole! Hvilken størrelse har du den i?

 7. Pernille
  June 11, 2016 / 7:03 pm

  Hei, Emilie!

  Du er så flott. Jeg klipte nylig håret i lik lengde som deg(hadde faktisk med bilde av deg som inspirasjon til frisøren), og er så utrolig fornøyd med overgangen fra kjempelangt hår til en frisyre som er litt lettere å stelle i hverdagen. Synes du er så lekker på håret i dette innlegget, og lurer veldig på hvordan du har stylet det her. Hvis du har skrevet et innlegg om akkurat denne frisyren før, så link meg gjerne :)

  Hilsen Pernille

  • emilieto
   June 11, 2016 / 9:13 pm

   Hei Pernille! Tusen takk! Jeg har også hatt kjempelangt hår så jeg vet veldig godt hva du snakker om 😉 Jeg er også veldig fornøyd, sparer så mye tid på hårvask og styling. Jeg bruker en krølltang og krøller håret lagvis, gjerne i ulike retninger. Jeg kan gjerne lage et innlegg om det! Ha en fin helg. Klem Emilie

 8. Sara
  June 12, 2016 / 9:14 pm

  Korleis str ha du i denna kjolen? 😀

  • emilieto
   June 12, 2016 / 9:27 pm

   Hei Sara! Jeg har den i XS :)

 9. Thea
  June 13, 2016 / 1:24 pm

  Hvor er kjolen fra? Utrolig fin til deg. :)

  • emilieto
   June 13, 2016 / 10:37 pm

   Tusen takk, Thea! Den er fra Zara :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>