THE FISHTAIL CROWN BRAID

Fiskebenskrone_8lHer kommer jeg med min siste flettefrisyre til 17. mai! Det er veldig mange av de nydelige flette-inspo-bildene hvor de har meterlangt hår og jeg kjente selv at jeg ble litt stresset da jeg skulle flette min nye lengde. Med denne frisyren så trenger ikke å ha langt hår, her kan du faktisk ha en kort bob og det blir et kjempefint resultat. Jeg er veldig glad i halvveis oppsatt hår, da ser det pyntet og avslappet ut på samme tid og jeg elsker flettekroner for da får du litt av alt. Denne frisyren er også kjempefin hvis du har litt lugg. Det er litt enklere å få en pen frisyre når du ikke starter å flette helt ved ansiktet, for jeg synes det kan være vanskelig å få flettene til å starte helt identisk.

Fiskebenskrone_1l1. Til denne flettefrisyren synes jeg det er finest med litt krøller i håret. Jeg deler håret inn i en midtskill og deretter i to lag. Jeg krøller først det nederste før jeg tar toppen og jeg krøller de ulike hårdelene i forskjellige retninger for å gi litt mer liv. Håret rundt ansiktet krøller jeg i samme retning – bort fra ansiktet.

Fiskebenskrone_2l

2. Jeg tar en hårdel litt inn fra hårlinjen så luggen henger løst. Denne hårdelen skal jeg lage til en fiskebensflette, det er kjempefint og er ganske enkelt å lage.

Fiskebenskrone_3l

3. Jeg lager fiskebensfletten ved å dele hårdelen i to deler. Fra yttersiden til den ene delen tar jeg litt hår og legger det under og over til den andre delen. Det samme gjør jeg på på motsatt side, tar litt hår fra yttersiden og legger den under og over til den andre delen. Slik fortsetter jeg nedover. I starten ser det ikke ut som noe, så fortvil ikke, fiskebensfletten kommer pent fram etter litt fletting.

Fiskebenskrone_4l

4. Når hele hårdelen har blitt flettet så fester jeg enden med et gjennomsiktig gummistrikk. For å gjøre fletten litt større og penere går jeg over og drar den litt ut. Jeg starter nederst og jobber meg oppover. Når jeg er ferdig med denne fletten går jeg på andre siden av hodet og lager en identisk flette.

Fiskebenskrone_6l

5. Flettene skal festes i bakhodet. Er ikke håret ditt langt nok til at endene møtes så er det ingen problem å feste de hvor de slutter. Har du krøllet håret på forhånd vil det skjule endene på en naturlig måte. Jeg bretter endene på flettene inn før de festes, da slipper jeg hårstrå som stikker ut. Jeg fester flettene med noen hårnåler og passer på at de sitter godt.

Fiskebenskrone_7l

Leave a Reply

Your email address will not be published.