BTS WITH L’ORÉAL PARIS IN HELSINKI

IMG_9603 kopier

IMG_9624fxlIMG_9614fxl IMG_9615fxl IMG_9619fxl IMG_9620fxl
Denne fredagen var jeg på shoot med L’Oréal Paris i Helsinki. Sammen med tre andre bloggere skal jeg være med på å fronte deres nye maskara Miss Hippie. Den gir masse volum og er laget med tanke på årets festivaler.  Vi ble stylet i ulike festivalstiler og filmet vi en liten video med steg for steg på sminken. Siden flyet mitt var forsinket fra Oslo til Helsinki så fikk jeg i underkant av fire timer søvn. Jeg må innrømme at det var en litt tung dag på sett, energinivået mitt var så lavt og jeg følte meg ikke helt vel. Jeg kjenner at nå må jeg komme i gang med treningen, for kroppen min må takle hektiske uker litt bedre enn det den har gjort. L’Oréal Paris er så flinke til å sette sammen et team når de har en shoot, det er veldig gøy å jobbe med så flinke og hyggelige mennesker. Christina Dueholm representerte Danmark, Victoria Törnegren fra Sverige og Kira Kosonen fra Finland. Så herlige og skjønne jenter, dere må ta en tur innom sidene deres. Jeg elsker layouten til Kira sin blogg, hun har en forside hvor hun har delt inn bloggen i to – fashion & lifestyle. Jeg fikk så lyst til å gjøre det samme, men kanskje med en ren beauty del og så mote sammen med livsstil.

Jeg håper du har hatt en fin søndag! Nå er det snart påske. Jeg har noen sminkevideoer som jeg gleder meg til å dele med dere de neste dagene.

2 Comments

 1. Anonymous
  March 21, 2016 / 12:54 pm

  Fint antrekk! Var det det du hadde på snappen din? Hvor er det fra isåfall? 🙂

  • emilieto
   Author
   March 22, 2016 / 9:30 pm

   Hei! Ja, det var det. Det var styling til shooten så jeg husker dessverre ikke hvor det var fra :/ Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.