DIY ROSE BOX

DIY box of roses
Valentinsdagen og morsdagen er like rundt hjørnet, så hvorfor ikke glede noen du er glad i med en hjemmelaget gave? Jeg har sett disse overalt på instagram, bokser med roser. Det er litt annereledes enn en klassisk rosebukett, jeg liker den firkantete fasongen og det er veldig dekorativt. Jeg tror de aller fleste blir glad for å få blomster.

DIY box of roses

Alt du trenger er en gaveboks, en blokk med FlowerFoam, plastfolie og roser. Blokken med FlowerFoam skal legges i bløt i ca 30 min og den gjør at blomstene holder seg lengre. Jeg la den i vasken med litt vann og begynte å klippe til rosene.

DIY box of roses

Jeg dekket pappboksen med platsfolie og teipet det fast på innsiden. Dette beskytter pappen fra den fuktige blomsterblokken. Jeg målte til blomstene og kuttet de ca en cm kortere enn høyden.


DIY box of roses

Jeg målte opp blokken og klippet den så den passet i gaveesken. Deretter puttet jeg blomstene i en etter en. Jeg valgte litt ulike farger på blomstene men det er også veldig fint å holde seg til en farge.


DIY box of roses
DIY box of roses

Resultatet blir en kjempefin blomsterboks til å ha hjemme eller gi til noen du er glad i.

1 Comment

  1. Pocahontas
    June 7, 2017 / 9:36 pm

    Hvor kjøpte du FlowerFoamen??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>