PAMPERED BY GHD

ghd Emilie Tømmerberg
ghd Emilie Tømmerberg
ghd Emilie Tømmerberg

ghd Emilie Tømmerberg
ghd Emilie Tømmerberg ghd Emilie Tømmerberg
Når jeg var i København tok jeg turen innom ghd hvor jeg fikk fikset hår og makeup. Jeg er så glad i stylingverktøyene fra ghd og det er deilig å bli fikset for kvelden av noen andre enn seg selv. Jeg ble møtt av herlige Emilie Delance og Trude Gustavsen, Emilie driver reklamebyrået glow:repeat hvor hun blant annet jobber med ghd i skandinavia og Trude er makeupartist og hårstylist.

Jeg ble stylet med ghd curve classic wave wand som er en oval tang og den gir store, fine bølger i håret. Deretter ble jeg sminket og fikk et par smoky eyes i bruntoner, glødene hud og nøytrale lepper, akkurat som jeg liker det. Jentene står også bak bloggene blog.ghdhair.no og blog.ghdhair.dk.

english2

When I was in Copenhagen I stopped by ghd and got my hair and makeup done. I love the styling tools from ghd and it was so nice to get some pampering before the evening. I met lovely Emilie Delance and Trude Gustavsen, Emilie runs the advertising agency glow:repeat where she among other things works with ghd Scandinavia, Trude is a makeupartist and hairstylist.

I was styled with ghd curve classic wave wand which has an oval shaped barrel that creates gorgeous waves. Then I got a pair of brown smoky eyes, glowing skin and neutral lips, just the way I like it. They also run the danish and norwegian blogs blog.ghdhair.no and blog.ghdhair.dk.

 

5 Comments

 1. Jeanette
  February 7, 2016 / 2:06 pm

  Hei Emilie!

  Kan jeg få spørre hvor toppen din er fra? Den er utrolig fin.

  • emilieto
   February 7, 2016 / 8:01 pm

   Hei Jeanette! Jeg kjøpte den på H&M Trend før jul. Det er ikke alltid alle trendplaggene er tilgjengelig på nett så jeg ville sjekket i butikk. Klem Emilie

 2. katinka
  February 7, 2016 / 6:01 pm

  lurer også på blusen, leste at du sa den var fra HM trend, men er ikke å finne på siden. veldig fin blogg du har :)

  • emilieto
   February 7, 2016 / 8:04 pm

   Hei Katinka! Tusen takk :) Jeg kjøpte den på H&M Trend før jul. Det er ikke alltid alle trendplaggene er tilgjengelig på nett så jeg ville sjekket i butikk. Klem Emilie

 3. Ingrid
  February 8, 2016 / 12:46 am

  Du er alltid så fin på håret 😻 Hadde vært gøy med et “hår spesial” blogg innlegg , triks og tips . Farger du det ? Har du extensions ? Er det klippet opp i lengdene ? Skulle ønske mitt hår var like fint 😻

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>