H&M FAVOURITE

DSC_0626fxl DSC_0663fxl Emilie Tømmerberg

Denne kåpen fra H&M har vært en stor favoritt denne høsten. Det er en klassisk med en feminin fasong i en nydelig farge. Jeg synes H&M er så flinke til å komme med klassiske og moderne plagg til en rimelig pris. Jeg er veldig ofte innom H&M på Galleriet her i Bergen, der har de veldig bra utvalg! Jeg sjekket på hm.no og der har de en igjen i str 44, men du finner den kanskje igjen i butikk.

H&M har flere shoppingfrokoster i året med rabatt på den aktuelle kolleksjonen. Torsdag 3. desember er det shoppingfrokost i 62 H&M butikker over hele landet og det er 20% på alle vintervarer. Perfekt for å finne julegaver eller kanskje en kjole til festsesongen.

Du kan se hvilke H&M-butikker som har shoppingfrokost og melde deg her www.hmshoppingfrokost.no.

5 Comments

 1. Eileen
  November 26, 2015 / 10:45 pm

  Hei!
  Kan du legge link til den på hm.com? Finner den nemlig ikke :( Tusen takk :)

 2. Marthe
  November 27, 2015 / 1:00 am

  Alt kler den smukke! :)
  Du har veldig fin og ren hud. Hva gjør du dersom det en sjelden gang dukker opp urenheter?
  Jeg får ofte litt uren hud ved overgang til produkter huden min ikke er vant til.
  Har du noen gode råd og tips? :)

  • emilieto
   November 27, 2015 / 11:33 pm

   Hei Marthe! Jeg er heldig med huden og jeg har sjelden urenheter. Når jeg får en kvise er det aller beste å ikke plukke på den, da varer det mye kortere og man unngår sår. Jeg vet det er vanskelig, men det er det beste. Jeg pleier ikke å gjøre noe annet en å dekke den til på dagtid og rense godt på kvelden. Det kan være mange grunner til at man får urenheter, alt fra hormoner til kosthold til produkter. Når du sier at du reagerer på produkter så ville jeg kanskje brukt mildere produkter? Det er viktig å gi huden mye fukt og man skal ikke være redd for oljer, har du fet hud ville jeg brukt de fete produktene om natten og andre på dagtid. Weleda sin mandelolje er helt fantastisk og virker beroligende på huden. Så er det jo veldig viktig å rense huden godt! Har du prøvd Clarisonic? Jeg vet den er litt dyr men den er faktisk verdt å spare opp. Den renser huden så den blir skikkelig ren men på en skånsom måte.

   Håper det var til hjelp! Bare å spørre mer spesifikt hvis du ikke fikk svar på det du lurte på :) Klem Emilie

   • Marthe
    November 28, 2015 / 1:17 pm

    Tusen takk for et godt svar, det var veldig til hjelp :)
    Har satt Clarisonic på ønskelisten, gleder meg til å teste den etterhvert.
    Mulig det bedrer seg når man får en skikkelig dyprens – pleier bare en å gjøre en lett rens med fingrene.
    Klem

 3. Therese
  November 29, 2015 / 8:25 pm

  Hei! Lurer på om kåpen er varm nok til vinteren? Eller om det er en mer høstkåpe? Kunne du muligens laget et innlegg om hvordan kle seg fint om vinteren/i kulden? Tips til fine kåper osv. Skal til nyc i desember så kunne trengt litt tips :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>