OOOAW #LUMINIZE

Annonse

luminize32fxSammen med de vakreste Stylista-bloggerne Ingrid Holm, Annette Haga og Marie Wolla. Bilde lånt av Anette.

Vi hadde en fantastisk kveld med L’Oréal Paris og Elvital på OOOAW Luminize på fredag! Jeg var der sammen med noen venninner, bloggvenninner fra Stylista og kolleger fra Bonnier. Det var så hyggelig med dere som kom bort og sa hei, jeg må ha verdens søteste blogglesere.

IMG_3802fxl

IMG_3809fxl

Kvelden startet relativt tidlig, men det er jo det som er herlig med After Work. Festen tok seg raskt opp og det var en perfekt måte å starte helgen på. Out Of Office After Work arrangeres en gang i måneden i skandinaviske byer og på fredag var det i samarbeid med L’Oréal Paris lanseringsfest for den nye serien med hårprodukter Elvital Nutri-Gloss Luminizer.

luminizer-logo2

Jeg brukte Luminizer produktene til hårsaken Sleek Blowout. Produktene renser håret og gir masse glans i hele 48 timer, og så lukter de himmelsk! De er perfekt å bruke når du skal gå for en sleek frisyre. Du kan lese mer om produktene her.

IMG_3757fxlSammen med vakreste Ingrid og Emilie

Tusen takk til OOOAW og L’Oréal Paris for en fantastisk kveld, jeg håper dere kommer til Bergen neste gang!

Alle bildene er tatt av Marie <3

 

4 Comments

 1. Linn
  November 27, 2015 / 11:30 am

  Hei du,
  Jeg fant genseren på nett, men lurer litt på hvordan den er i størrelsen? Hva har du? Er så usikker når en ikke får prøvd den først. Blir veldig takknemmelig om du svarer :) ha en fin dag!

  • emilieto
   November 27, 2015 / 11:34 pm

   Hei Linn! Jeg har den i str M, men tror den er normal i størrelsen. Bruker vanligvis en S, men gensere er jo gode i alle størrelser :) Klem

   • Natalie
    November 30, 2015 / 3:18 pm

    Hi Emilie, where is your top and skirt from?

    Love ur style

 2. Linn
  November 27, 2015 / 11:51 am

  Jeg mente den sjøgrønne genseren fra Vila, ser jeg kommenterte i feil innlegg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>