BEST OF BUDGET

Øyekrem budsjett

Denne øyekremen reddet meg da jeg fikk infeksjon i en vipperot, en kronisk inflammasjon kalt blefaritt. Hele øyelokket ble irritert, rødt, hovent og klødde veldig. Det var heller ingenting annet å gjøre enn å rense og pleie øyet til det gikk over. Da jeg var innom apoteket ble jeg anbefalt Avène sin Soothing Eye Contour Cream. Jeg testet den ut samme kveld og øyekremen fungerte som en drøm! Jeg våknet opp uten irritasjon og det røde var helt borte, det kom tilbake i løpet av dagen men jeg fortsatte å bruke den til helt til infeksjonen roet seg.

Øyekremen er også helt fantastisk for tørr hud. Så hvis du opplever litt tørre og såre øyne nå på vinteren så anbefaler jeg deg å teste ut Avène sin øyekrem. Uansett synes jeg det er viktig å bruke øyekrem hver kveld, spesielt hvis du bruker sminke på dagtid. Avène Soothing Eye Contour Cream er hovedsaklig en pleiende øyekrem men den inneholder E-vitamin som gjør at den har forebyggende egenskaper mot aldring, mørke ringer og poser under øynene. Helt fri for parfyme og parabener. Så den passer veldig fint til sensitiv hud.

Du får tak i den på ulike apoteker og Boots her i Norge og den koster rundt 190 kr. Jeg vil si at 200 kr er innenfor budsjettkategori når vi snakker om øyekremer. Øyeområdet er sensitivt og det krever litt mer av ingrediensene i et øyeprodukt.

Har du noen tips til øyekrem?

english2

Last year I got an infected eyelash root, an eye condition called blepharitis. My eyelid was red, swollen and itching really bad, and there was nothing to except cleaning and soothing the area. At the pharmacy they recommended me this eye cream from Avène, Soothing Eye Contour Cream. It worked like magic first night that I tried it. No sign of irritation or redness, and no dry patches. The symptoms came back during the day, but I continued to use the eye cream until the infection was gone.

Avène Soothing Eye Contour Cream works so well on dry skin. It’s perfect if you have sore and irritated eyes now that the weather is getting colder. I think you should be using eye cream every night anyway, especially if you are using eye makeup. The eye cream is mainly moisturizing and soothing for the eye area, but it also contains vitamin E which prevents premature aging and battles dark circles and bags under your eyes. Free from parabens and perfume, and works really well on sensitive skin.

You can get it at you local pharmacy or Boots.

1 Comment

  1. Pernille
    November 7, 2015 / 2:32 pm

    Tusen takk for bra tips 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>