HAPPY FRIDAY

Emilie Tømmerberg Trench H&M

Emilie Tømmerberg Trench H&M


Emilie Tømmerberg Trench H&M

Emilie Tømmerberg Trench H&M

Dette fine bergensværet gjør noe med humøret, det har virkelig vært en nydelig høst så langt. Nå som vi har gått over i en kaldere sesong er det på tide å gi ytterplaggene mer oppmerksomhet. Jeg elsker klassiske kåper i flatterende snitt. En fin kåpe gjør at du kan ha på deg hva som helst under og fremdeles se velkledd ut. Denne fant jeg på H&M og det er en helt perfekt vinterkåpe. Selv om jeg synes det er mer praktisk med svart og grått, så er det deilig med en litt lysere kåpe for den mørke tiden vi går inn i. Beige er også en nøytral farge som går til alt. Du finner kåpen her.

Det har vært mye reising i det siste så jeg gleder meg til en rolig helg hjemme. På mandag reiser jeg til Oslo igjen for å være med på en innspilling med vintermote, og det blir så fint! Det er også presseuke så jeg håper å få med meg noen av SS16 eventene.

english2

The nice weather here in Bergen really makes me happy, it’s really been a beautiful fall so far. Now that we are in a colder season it’s time to give outerwear some attention. I love classic coats in flattering cuts. A good coat does something to your whole look, you can almost wear anything underneath and still look well-dressed. I found this one at H&M and it’s a perfect winter coat. Even though I find it more practical with outerwear in black or grey, there is something nice with a light coat in this darker season. Beige is also a very neutral colour that goes with anything.

It’s been a lot of traveling lately so I’m looking forward to an easy weekend at home. I’m already leaving to Oslo monday morning for a shoot, it’s all about the warm winter looks and it’s going to be so good! There is also a lot of SS16 events so I’ll try to attend when I have the time.

shopthepost

 

8 Comments

 1. Heidi
  October 17, 2015 / 11:40 am

  Du er så nydelig! Ha en fin helg:)

  • emilieto
   October 18, 2015 / 2:43 pm

   Tusen takk, søte deg! Håper du har en fin helg <3 Klem

 2. Birte
  October 18, 2015 / 1:19 pm

  Den kåpen var helt nydelig! Er det lenge siden du kjøpte den? Ser den er utsolgt på nettet, så da må jeg nok på jakt her i Oslo.

  • emilieto
   October 18, 2015 / 2:42 pm

   Hei Birte! Jeg kjøpte den for to uker siden her i Bergen. Håper du får tak i den :) Klem Emilie

 3. silje
  October 18, 2015 / 7:18 pm

  For en fantastisk fin kåpe! Vet du hvilken avdeling på H&M den er fra?

 4. ingrid
  October 19, 2015 / 12:02 pm

  vet du om kåpen er fra den vanlige dameavdelingen eller trend-avdelingen?? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>