TREND PIECE

DSC_0914fxl


Lexington Alice Poncho emilie tømmerberg

Lexington Alice Poncho

Lexington Alice Poncho emilie tømmerberg

Lexington Alice Poncho Emilie tømmerberg

Lexington Alice Poncho Emilie Tømmerberg

Denne sesongen har ponchoen satt sine spor i trendbildet, og det er et vakkert og allsidig plagg. Nå er den super som et overgangsplagg når det veksler mellom varmt og kald ute. Når det blir kaldere vil du også kunne romme de deilige strikkegenserene som blir for tykke under favorittkåpen. Den er kjempefin med og uten belte. Jeg forelsket meg i denne ponchoen fra Lexington og har brukt den mye på kort tid, helt super å reise med. Ponchoen er desverre utsolgt i Lexington sin nettbutikk, men den finnes i butikker over hele landet. Her finner du en oversikt.

Ellers har jeg på meg kashmirgenser fra Close To My Heart, jeans fra Weekday, sko fra Riccovero og veske fra La Redoute.

english2

 

The poncho is a hot trend piece this season. It is a beautiful and versatile piece of clothing. It is perfect now that it quickly changes between hot and cold outside. When it gets colder you will also be able to fit those big knitted sweaters that are too thick under your favorite coat. It is pretty with or without a belt. I fell in love with this poncho from Lexington and have used it a lot in a very short time, great to wear when I’m traveling. The Alice poncho is unfortunately sold out in Lexingtons online store, but it is still available in different Lexington shops. You can locate you nearest store here.

Underneath I a cashmere sweater from Close To My Heart, jeans from Weekday, shoes from Riccovero and handbag from La Redoute.

6 Comments

 1. Silje
  September 22, 2015 / 1:30 pm

  Du ser alltid så fantastisk ut, classy og smashing!!
  Del gjerne triks på hvordan du klarer å få sotete øyne til å se så bra ut på dagtid, jeg føler alltid at det blir for mye og ender opp med å ta det av og gå for lys hver gang. Er det en vanesak eller har du noen tips til dagsminke som får øynene til å poppe!? :)

  Takk for masse herlig og god inspirasjon!

 2. Kristine
  September 22, 2015 / 4:27 pm

  For en nydelig outfit!! Og ikke minst en nydelig dame som bærer den :-) Lurer på om du har link til plaggene? Da tenker jeg spesielt på ponchoen og genseren.. *Ønsker meg*

 3. Tina
  September 23, 2015 / 4:28 pm

  Guri så nydelig sminke!! Kunne du laget en steg-for-steg på den? Helt slått ut, vakker er du!

 4. Susanne
  September 24, 2015 / 3:32 am

  Kordan e det å bestille i fra lexington?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>