NATURLIG HUDPLEIE MED SILKEKOKONGER

Silkekokonger

 

Silkekokonger ansikt

 

Silkekokonger ansikt

 

Silkekokonger ansikt

 

I forrige uke fikk jeg en pakke med silkekokonger i posten fra MellyMoon. Jeg har aldri hørt om å bruke silkekokonger på huden før men det skal visst ha flere fordeler, alt fra å gi huden næring til å jevne ut pigmentflekker. Kokongene skal bløtlegges i varmt vann og når man masserer de mot huden utløser de et naturlig protein som heter Sericin. Sericin brukes i flere anti-age kremer og har også antibakterielle egenskaper.

Jeg fant en artikkel på Daily Mail om de positive effektene av silkekokongene. Jeg synes det er kjempespennende med et naturlig produkt som kan være så bra for huden, og jeg gleder meg til å teste det ut. Silkekokongene er ikke tilsatt kjemikalier og består av 100 % silke spunnet av mulberry silkeormer.

Har du prøvd silkekokonger på huden? Jeg vil gjerne høre deres erfaringer!

 

2 Comments

  1. Yvonne l Håland
    April 12, 2017 / 7:46 pm

    Hey. Jeg har begynt å bruke silkekokongerne fra Mellymoon. Jeg elsker dem. Huden blir jevn og fuktig å den blir faktisk strammere. Føler de er sunne for huden kan du si;) Klem Y

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>