PRETTY LEGS

annonse

DSC_0856fxl

DSC_0912fxl

DSC_0877fxl

DSC_0902fxl

Jeg er en fast bruker av selvbruning, til og med på vinteren. Jeg synes det gir en fin glød til huden samtidig som den skjule små ujevnheter. Jeg har denne sommeren fått øynene opp for bodylotions som gir samme effekt og i det siste har jeg testet ut PRTTY PEAUSHUN. Bodylotionen uttales pretty potion og består kun av naturlige ingredienser, fri for parfyme, fri for parabener, fri for gluten og er godkjent av PETA. Den er med andre ord perfekt for sensitiv hud. PRTTY PEAUSHUN kommer i fem ulike nyanser, fra plain til deep dark, og gir en nydelig glød ved hjelp av mineraler.

Jeg gikk for fargen MEDIUM, den er relativt lys i nyansene og jeg ville ha en som ga meg en diskret glød fremfor å gjøre huden mørkere. For den gjør faktisk huden penere uten å gjøre den brunere. Medium har en champagne-lignende farge som gir en fantastisk glød. Litt mye å bruke på hele kroppen til hverdags, men leggene mine føler jeg alltid kan få en liten dose med pretty potion.

Jeg har en litt sterk hårvekst og det kan gi meg litt uflatterende prikker på leggene etter hårfjerning. PRTTY PEAUSHUN er helt perfekt for å jevne ut hudtonen min og skjule de små ujevnhetene. Jeg bruker den mest på beina, men den kan brukes over hele kroppen og ansiktet. Fungerer veldig bra som en highlighter på kragebeinet og armene hvis du for eksempel har en kjole med tynne stropper.

Du får tak i PRTTY PEAUSHUN på den norske nettbutikken My Beauty Avenue. Det er make-up artisten Bethany Karlyn som står bak PRTTY PEAUSHUN og hadde en hjemmelaget versjon som hun tok med seg til shoots. Kjendisene elsket den og hun endte opp med å gjøre den tilgjengelig for alle. Både Gwyneth Paltrow og Cate Blanchett skal visst være trofaste tilhengere.

My Beauty Avenue ble startet opp av norske Nina som for tiden bor i LA. Hun hadde som mål å få populære amerikanske skjønnhetsprodukter tilgjengelig her i Norge. Nærmest alle produktene er parabenfrie og ingen produkter er testet på dyr. Du finner blant annet det LA baserte merket ILIA, jeg elsker deres Sheer Vivid Tinted Moisturizer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>