BREAKFAST FOR ONE

DSC_0236fxl

 
Helgefrokosten pleier å vare i flere timer, men nå som kjæresten er på sykkeltur og jeg leser til eksamen blir det en litt enklere variant. Jeg elsker Joe and the Juice sin AvoShake og jeg har klart å komme frem til en litt sunnere variant. Gresk yoghurt er en stor favoritt og kombinert med nøtter, frø og havregryn gir meg en god start på lesedagen.

7 Comments

 1. Anonymous
  August 9, 2015 / 1:30 pm

  kunne du ha delt oppskriften til avoshake på bloggen? det er selv en stor favoritt hos meg når jeg skal bestille shakes der!!

  • emilieto
   August 10, 2015 / 3:41 pm

   Hei! Det skal jeg legge ut snart! :)

 2. selma
  August 9, 2015 / 1:40 pm

  Den evige studenten. Hvor mye utdanning må man ha for å drive med det du gjør? Føler at de fleste enten har journalistisk utdanning eller at de har “ramlet” inn i dette yrket. Talent er 100 ganger viktigere enn utdanning. Har du ikke talent kan du tørke støv med utdanningen eller starte en blogg. Hvor mange grader trenger man? Ikke for å være frekk. Abonnerer flere blader ( bla elle, kk, costume). Leser om de forskjellige spaltistene og dem har nesten ingen utdanning. Noen har startet utdanning men ikke fullført. De fleste har erfaring og talent. Men lykke til med examen…..

  • Anne
   August 9, 2015 / 2:12 pm

   Hva er galt med deg når du må ramle innom en blogg for å sette spørsmål ved talentet hennes? Lukter ganske mye sjalusi her.

  • emilieto
   August 10, 2015 / 4:10 pm

   Hei Selma! Det er synd du mener at det er lite talent innenfor blogging, eller om du mente at jeg har lite talent. Jeg forstod ikke helt hva du ville frem til, men jeg kan vel oppklare litt rundt “den evige studenten”. Jeg tar fremdeles fag for jeg synes studiet mitt var vanskelig og trengte litt mer tid. Jeg startet bloggen midt i studiet mitt, og selv om jeg tror man kan få til det meste uten utdanning så ønsker jeg å fullføre graden min. Jeg har hele tiden følt på en drakamp mellom studiet og bloggen. Mote, skjønnhet og fotografi er min store lidenskap og det gir meg glede å kunne jobbe med det gjennom bloggen. Samtidig synes jeg informatikk er utfordrende og kjempespennende. Med litt ekstra tid så går det med begge deler. Jeg er helt enig i at man kan komme langt med talent, men jeg tror nysgjerrighet, lidenskap og hardt arbeid er like viktig. Emilie :)

   • Ingrid
    August 16, 2015 / 6:37 pm

    Er veldig dårlig til å kommentere, men måtte bare si at i motsetning til Selma synes jeg at det er kjempekult at du studerer! :) Og jeg synes faktisk at bloggen din er blant de bedre norske bloggene – at du studerer har absolutt ikke forringet kvaliteten! Masse lykke til med studiene :)

    • emilieto
     August 20, 2015 / 8:41 pm

     Hei Ingrid! Tusen takk for så fine ord :) <3 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>